2777
2789
عنوان

برای رفع یبوست چی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 5108 بازدید | 55 پست

منم مثل شمام یه مدت زندگیم جهنم شده بود از این عذاب اما چند ماهه سعی میکنم معدن سفت نشه میوه خیلی زیاد میخورم مخصوصا آلو وهلو برنجمو خیلی کم کردم کنار غذام کدو وبروکلی بخار پز میذارم خاکشیر با آب گرم وعسل خیلی خوبه دونه انار اصلا نباید بخوری پرتقال ونارنگی هم خیلی خوبن 

اینا خیلی به من کمک کردن سیب و موز هم برام خوب نیست 

اینا به من کمک کردن

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجیر وکه دوستان گفتن زردآلو خشک رو بخر توخونه داشته باش بیرون گرونه اگه میتونی که بخر وگرنه از کسی بخر که باغ زرد آلو داشته باشن به صرفه تره ارزونتر میدن واما به جای دارو ۱۵ کیلو بخر واس یه سال هرشب یه مشت بشور یه ذره هم اب بریز بزار تویخچال فرداش یه شربت خوشمزه میشه که نگو وهم روان کننده..خود زرد الورو هم دوست داشتی یه کوچولو نمک بزن بخور 🤗

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

استارتر عزیز هرطور شده پیگیر یبوستت باش از نون شب برات واجبتر باشه من ۲۳ سال درگیر یبوست و شقاق ...

ممنون عزیزم 😭الهی شماهم خوب شی😭، سه سال بود مشکلم رفع شده بود  با برنامه غذایی مناسب ،لعنت به من رژیم کتو گرفتم یبوستم چند برابر شد تواین رژیم ازهمون‌موقع سیستمم بهم ریخته و ازاین رژیم شقاق جدید پیدا کردم، خسته شدم یک دستشویی راحت بدون شربت نباید داشته باشم انگار😔 فقط کافیه یک روز یبوست شم اون درد لعنتی برمیگرده و مجدد بابت پماد و شربت مصرف کنم تا دردش بعدچندروز خوب شه😔 مرسی بابت راهنماییت

خیلی سخته معذرت میخوام یبار انقد زور زدم به لکه بینی افتادم ،انقدر گریه کردم فک کردم مشکلی واسه بارد ...

وای خدا😔خیلی مزخرفه این بیماری دنیارو تاریک میکنه من تو مسافرتم بدتر میشم تاجایی که دکترگفت میری سفر داروهای ملین همراهت باشه

منم تو بارداری سخت ترین مشکلم اینه

میوه و اب بخور ، سالاد ، سبزیجات

هندونه هم عالیه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
ممنون عزیزم 😭الهی شماهم خوب شی😭، سه سال بود مشکلم رفع شده بود  با برنامه غذایی مناسب ،لعنت به ...

پماد رکتول عالیه

ولی سعی کن با روغ ن  نارگیل یا زیتون مقعدت رو چرب نگه داری

شقاق واقعااا ازار دهنده س درک میکنم

ارزو به دلم مونده میرم مسافرت مثل همه غذا بخورم و لذت ببرم همش خونریزی میکنه شقاقم

همه چیو بیخیال فقط یبوست درمان کن

راست میگن ام المراض

انشالله تنت همیشه سلامت باشه

برای منم دعا کن سه تا بچه کوچولو دارم😔

انجیر وکه دوستان گفتن زردآلو خشک رو بخر توخونه داشته باش بیرون گرونه اگه میتونی که بخر وگرنه از کسی ...

ممنون عزیزم حتما تهیه میکنم، بخدا خسته شدم یک یبوست میشم تا یک ماه درد امونمو می‌بره باید باز شریت وپماد مصرف کنم تا دردش بره  حتما تهیه میکنم

پماد رکتول عالیه ولی سعی کن با روغ ن  نارگیل یا زیتون مقعدت رو چرب نگه داری شقاق واقع ...

منم مسافرت میرم کلا سنگ میشم دیروز یک مسافرت نصف روزه رفتم یک شهرستانو برگشتم تا روز قبلش همه چی اوکی بود دیروز همین رفت‌وامد چنان سنگم کرد که امروز درد شقاق منو کشت دوباره دردی که سه هفته طول کشید خوب شه برگشت دیگه زدم زیر گریه از شرایطم، الهی شما هم خوب شی سایه ات بالاسر بچه هات باشه واقعا مرض بدیه

لواشک بخور. از پشت هم اصلا رابطه نداشته باش

من مجردم رابطه خبری نیست ،همیشه میگم بایک یبوست به این وضع افتادم وای بحالی که متاهل شم و رابطه از پشت داشته باشم قطعا میمیرم😭

ممنون عزیزم حتما تهیه میکنم، بخدا خسته شدم یک یبوست میشم تا یک ماه درد امونمو می‌بره باید باز شریت و ...

اینو امتحان کن گلم ان شاءالله  خوب میشی ولی نمیدونم چیه منم بعد زایمان ایجوری شدم اگه رعایت نکنم اوضاع میریزه بهم وبایدشربت لاکسی ژل بخورم ولی این روش بهتر از دارو به نظرم

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹