خانوما من ب تازگی حامله شدم نمیخاستم اصلا تا ۳.۴ماهگی ب کسی بگم چون همین الانشم لک بینی شدید دارم ولی شوهرم صبرش نیومد گفتش ب مادرش و همه فهمیدن بعد بماند ک دوتا از خاهرشوهرام فقد تبریک گفتن اون یکیا بااینکه همیشه تو خیرو شرشون من بفکرشون بودم انگار ن انگار جاریمم تبریک نگف هیچ ب بچه ۵سالش گفته زن عمو حوصلش سررفته واس همون بچه اورده وگرنه عمو تورو بیشتر دوست داره😐تو دلم گفتم لعنتی حداقل بزار ببین ب سرانجام میرسه این بارداری من بعد بچتو بنداز ب جون ادم ک بچم ب دنیا اومد نزاره شوهرم بغلش بگیره ع حسودیای بیجا😒چون الانشم شوهرم بچه کسیو بغل میکنه این بچه جاریم نمیزاره
شوهرمن تا ۲سالگی اون بچه فقد بازی میکرده باهاش الان ۳.۴ساله میگ حوصلم نمیکشه بچه هنوز نیومده دوسش دا ...
عزیزم سلامتی خودت و بچت مهمه بفکر خودتون باش
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥
با اون قسمت حرفت که ذهن بچه ها رو نسبت بهم خراب میکنن موافقم زنداداشهای منم جورین ی وقتی خودشون نیستن بچه هاشون بازی میکنن وقتی هستن همش گارد میگیرین و دعوا دارن...تو این دوره زمونه که کلا بچه ها کمن این کارا اشتباهه
فههمیدم 🤣🤣🤣🤣ول کن باباها شل کن خونواده شوهر هم شد فامیل اخه ؟من که با خونواده شوهر ازقبل فامیل ب ...
ماهم خانواده شوهر هستیم چمونه که فامیل نمیشیم؟!
حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥ دوستان نی نی سایتی خواهش میکنم هرگز با توهین یا مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید 15 سالگی نی نی سایتی بودم و خواننده خاموش بودم♥