2777
2789
عنوان

ظلم زن داداش

392 بازدید | 35 پست

داستانش طولانیه خلاصشو بخام بگم حدودن یماه نیمه مادرم فوت شده ما هفت تا بچه ایم که دوتامون شمال ازدواج کردیم اصلیتن هم شمالی هستیم مادرم چن سالی بود کاشان زندگی میکرد و یکی از عروسامون مال نوش آباد کاشانه سر عقد از داداشم تهد گرفته داداشم پاشو از کاشان بیرون نزاره وقتی مادرم فوت شده همه بچه ها رضایت دادن پیش مادر پدر خودش و شهر خودش تو گیلان خاک بشه حرف من پیش میرفت داداشم به پام اوفتاد که اگه مامانو ببری زنم نمیزاره بیام سرخاکش منم فقط بخاطره داداشم رضایت دادم مامانمو شیش طبقه قبر گرفتن الان پنجتاش خالیه توی شهر غریب بدونه فامیل غریبانه خاک شد منم حقیقتن نه از نظر روحی میتونم این همه راهو برم نه مالی الان هروقت دلم تنگ میشه زن داداشمو نفرین میکنم تازه کلی حرف زد مامانت زنده بوده اینو خریده برات اونو داده اون دخترش فلان چیز خریده واسه خواهرات الان نفرین من این زنو نمیگیره؟؟

عزیزم اون تعهد برا مکان زندگی و مسکن هست

مگه این خانم برده گرفته داداشتو !!!

خدا رحمت کنه مادرت رو🌹

از هر جا هستی براش نذورات و خیرات کن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرابه وصیت مادرت عمل نکردی.. حالامگه داداشت چندوقت میتونه بره سرخاک مادرت... چقدداداشت سس عنصربوده که به زنش تعهدداده.. البته ببخشید.. ولی واقعااین چکاریه

اصفهان نصف جهان برای سلامتی وتعجیل درفرج آقامهدی صاحب الزمان صلوات بفرست ♡برام دعاکنیدبرم کربلا♡

دلیلی نداشت به خاطر حرف داداشت مامانت یه جا دیگه خاک بره.ردحشون شادولی یعنی چی پاش رو بیرون نگذاره م ...

زنش یسال از مامانم کوچیک تره میترسه شوهرش بیاد شمال دختر خوشگل ببینه از دستش بپره

خدا رحمتش کنه گلم . براش قرآن بخون مهم روح مادرته که هرجا باشی مطمعنن کنارته و بهت سر میزنه

به خدا اعتماد کن🫀🥹 و به احساس درونت گوش💐خدایا پناهم باش و یارم باش جهان تاریکی محض است کنارم باش.