2777
2789
عنوان

جاریم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 47 پست

خب اون میخاسته سر بچه رو شیره بماله که دست از سرش برداره بهونه نگیره…جدی نگیر زندگیتو بکن بابا من حامله شدم هیچکس تبریک نگفت والا 😅

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊
خب از خونه بابا من اورده بچشه دگ چی بگم😐حالت خوبه؟

😂😂😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل چیه؟ خواهر شوهرات تبریک گفتن دیگ.میخواستی چیکار کنن ینی؟ جاریتم فکر بچشو کرده ک حسودی نکنه ی ...

من ۲تا خاهرشوهر ندارم که..من تو همه شرایط ب دردشون خوردم واقن توقع ی تبریک زیاده؟😐

اتفاقا جاریم میتونس ب بچش بگه وقتی ب دنیا بیاد همبازی میشید ن حس تنفرو بیشتر کنه

شوهرم برا بچه های جاریم وسیله های گرون قیمت می خره ولی نمی دونم چرا اصلا برام مهم نیست..  تازه ...

برا من اون بچه مهم نیس این رو مخم رفته چرا سره قضیه دنبال ی حرف چرتو بیخودن🤦🏻‍♀️

من تو زندگی قبلیم 

جاریم بچه دومشو حامله بود به همه گفته بود حتی غریبه ها و مردای فامیل جز من من ۴ماهگیش  متوجه شدم 

و اصلا به رو خودم نیاوردم و تبریکم نگفتم  

گاهی رفتارا باعث میشه که کسی تبریک واقعا

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
باجاريت كارى ندارم چون رد داده ولى خدايى ميخواستى خواهرشوهرات به جزتبريك چه كارديگه اى بكنن؟؟

شما چرا اینجورین؟من گفتم فقد تبریک گفتن کاری نکردن؟؟؟؟بابا من ۶تا خاهرشوهردارم دوتاشون فقد تبریک گفتن😂😂😂اون یکیا ک ب هردردشون خوردم تو غماشون پا ب پاشون غصه خوردم تو شادیاشون شادی کردم تبریک نگفتن

فقد این نیس خاهرای شوهرمم همینجورن تو هرقضیه ایی دنبال ی حرف چرتو بی معنی میگردن فقد فاصله گرفتم ازش ...

عزیزم بهت تبریک میگم  حساسیت نشون نوه قطعا بچت که به دنیا اومد شوهرت بشدت عاشقش میشه و  بچه چون عاشق عموش هست مادرش یچیزی گفته که بچه ناراحت نشه 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
من تو زندگی قبلیم  جاریم بچه دومشو حامله بود به همه گفته بود حتی غریبه ها و مردای فامیل جز من ...

من ب اون دوتا خاهرشوهرامم نگفته بودم ب همشون مادرشوهرم گفته درضمن تو ۴ماهگی من نفهمیده تو ۲ماهگی فمیده حالا من ازش بخاطر تبریکش زیاد ناراحت نیشم بیشتر بخاطر چرتو پرتاش

شما چرا اینجورین؟من گفتم فقد تبریک گفتن کاری نکردن؟؟؟؟بابا من ۶تا خاهرشوهردارم دوتاشون فقد تبریک گفت ...

اهمیت نداره عزیزم تبریک گفتن مهم.  دعا کن بچه سالم و صالح باشه 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

اونجایی که گفتی خواهرشوهرام فقط تبریک گفتن رو نفهمیدم مگه ب جز تبریک باید کار دیگم میکردن؟حالا که گفته و کار از کار گذشته لاقل برخودت حرص نده بزار بچه سالم بمونه جاری هم تبریک نکفته که نکفته ب درک چه اهمیتی داره برات

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...
شما چرا اینجورین؟من گفتم فقد تبریک گفتن کاری نکردن؟؟؟؟بابا من ۶تا خاهرشوهردارم دوتاشون فقد تبریک گفت ...

خب عزيزم من چى كاركنم بامن چرا دعوا دارى نگارش خودت يجوريه نوشتى بماند كه دوتاازخواهرشوهرام فقط تبريك گفتن بايدمينوشتى فقط دوتا ازخواهرشوهرام بهم تبريك گفتن😉

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
عزیزم بهت تبریک میگم  حساسیت نشون نوه قطعا بچت که به دنیا اومد شوهرت بشدت عاشقش میشه و  بچ ...

شوهرمن تا ۲سالگی اون بچه فقد بازی میکرده باهاش الان ۳.۴ساله میگ حوصلم نمیکشه بچه هنوز نیومده دوسش داره من حساسیتم سره شوهرم نیس🤦🏻‍♀️♥️