2777
2789
عنوان

جاریم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 47 پست
شوهرمن تا ۲سالگی اون بچه فقد بازی میکرده باهاش الان ۳.۴ساله میگ حوصلم نمیکشه بچه هنوز نیومده دوسش دا ...

عزیزم سلامتی خودت و بچت مهمه بفکر خودتون باش 

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
اونجایی که گفتی خواهرشوهرام فقط تبریک گفتن رو نفهمیدم مگه ب جز تبریک باید کار دیگم میکردن؟حالا که گف ...

بقیه تاپیکو بخون جواب یکیو دادم😐

اونا یه تبریک بلد نیسن بعد من ازشون توقع کار دیگ داشتع باشم؟😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اون قسمت حرفت که ذهن بچه ها رو نسبت بهم خراب میکنن موافقم زنداداشهای منم جورین ی وقتی خودشون نیستن بچه هاشون بازی میکنن وقتی هستن همش گارد میگیرین و دعوا دارن...تو این دوره زمونه که کلا بچه ها کمن این کارا اشتباهه

فلک را سقف بشکافیم طرحی نو دراندازیم
با اون قسمت حرفت که ذهن بچه ها رو نسبت بهم خراب میکنن موافقم زنداداشهای منم جورین ی وقتی خودشون نیست ...

دقیقا کاری ک زنداداشای من میکنن بچه هاشون انقد همو دوست دارن همو میبینن انقد بازی میکنن ولی ماماناشون همش مانع میشن🤦🏻‍♀️

بقیه تاپیکو بخون جواب یکیو دادم😐 اونا یه تبریک بلد نیسن بعد من ازشون توقع کار دیگ داشتع باشم؟😂

فههمیدم 🤣🤣🤣🤣ول کن باباها شل کن خونواده شوهر هم شد فامیل اخه ؟من که با خونواده شوهر ازقبل فامیل بودم دیگه فامیل نیستم حساب کن خودت دیگه تهشو

خدایا رهایم نکن ...لحظه ای به حال خودم رهایم نکن...
فههمیدم 🤣🤣🤣🤣ول کن باباها شل کن خونواده شوهر هم شد فامیل اخه ؟من که با خونواده شوهر ازقبل فامیل ب ...

ماهم خانواده شوهر هستیم چمونه که فامیل نمیشیم؟!

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
فههمیدم 🤣🤣🤣🤣ول کن باباها شل کن خونواده شوهر هم شد فامیل اخه ؟من که با خونواده شوهر ازقبل فامیل ب ...

بخدا من انقد زنداداشامو بچه هاشونو دوس دارم فک میکردم اونام مث منن🤦🏻‍♀️

بخدا من انقد زنداداشامو بچه هاشونو دوس دارم فک میکردم اونام مث منن🤦🏻‍♀️

حاالا اینارو ول کن تو که یه ماه پیش گفتی داداشم گفت کاش شوهر کنی بری چجوری یه ماهه هم شوهر کردی هم حامله شده لامصب راز موفقیتت چی میتونه باشه؟

به بچه خودش نا خواسته ضربه زده شما عادی باش و عادی رفتار کن عزیزم

ارع ببین ینی نوع تربیتو ببینی از ی بچه سالمو خوشگل ی بچه ساخته ک همیشه ع همه شاکیه بچه همش فضولی میکنه قیافه بچه میبینی میگ‌چقد نازه تا دهن وامیکنه طرز فکرت عوض میشه من خیلی بچشو دوس داشتم حتی تو دلم میگفتم کاش بچه من بود اخلاقای بدشو میگفتم اصلاح میکردم چقد حیفه ولی الان دگ مامانش واقن از چشمم انداخته🤦🏻‍♀️

حاالا اینارو ول کن تو که یه ماه پیش گفتی داداشم گفت کاش شوهر کنی بری چجوری یه ماهه هم شوهر کردی هم ح ...

نخوندی اخرین کامنتمو؟

خواهرشوهرم اونکارو کرده بود شوهرمم ک داداشش میشه اون حرفو زده بود میخاسم ببینم کسی هس ب این ادم حق بده یا نه😂

نخوندی اخرین کامنتمو؟ خواهرشوهرم اونکارو کرده بود شوهرمم ک داداشش میشه اون حرفو زده بود میخاسم ببین ...

ااهااان فکر کردم اسگل کردی مارو🤣🤣🤣 حالا بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟