2777
2789
عنوان

مادرشوهر

183 بازدید | 12 پست

سلام خوب هستید اومدم درد ودل کنم دلم گرفته به خدا..  راستش سه سال ازدواج کردم  موقع ازدواجم همسرم گفت دستک تنگ هیچی طلا نخواستم گفتم همسرم عیبی نداره  بعدا میخریم ببین خیلی هوای همسرمو داشتم..  مادرشوهرم پدرشوهرم یه بارم هیچی نگفتن باورتون میشه حتی کادو عروسی بهمون ندادن اصلا مهم نبود چون هیچ انتظاری نداشتم الان بعد سال شوهرم  گفت پاشو بریم طلا فروشی  طلا بخر رفتبم طلا خریدم نزدیک ۱۸۰میلیون شد شوهرم گفت پول بمون دستم ارزش از بین میره بده طلا ما خودمون خونه ماشین داشتیم همشو شوهرم خودش خریده حتی خانواده اش هزار تومنم کمک نکردن امروز دستمو پر طلا دیدن باورتون میشه مادر شوهرم رنگش قرمز شد..  بعد پدرشوهرم برگشته میگه وای زنتو بد عادت نکنه من همینطوری موندم تو. دلم گفتم بیا بجای خوشحالی هست..  بعد مادرشوهرم میگه  تا دیروز میگفتی نداشتی چیه این همه طلا  شوهرم ناراحت شد گفت زحمت  کشیدم براشون  مبارکش باشه لیاقتش بیشتر لز اینا هست..  اینا هم رفتن تو قیافه واقعا هر دوتامون ناراحت شدیم چرا اخه نه کمکی خواستیم نه هیچی نه انتظاری داشتیم..  بعد داماد خودش برای خواهرشوهرم که نامزد هیچی نخریده  مارشوهرم شب روز تو گوش خواهرشوهرم میخونه تو فشار بزارش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین که شوهرت قدر میدونه کافیه

از من به تو نصیحت هی غر این جریان نزن اصل جریان لوز میشه 

بعد با اولین اتفاقی که بی افته که انشالله اوقات تلخی پیش نیاد 

بخاطر غر زدنای الکی و اضافه همین شوهرت طرف مادرش میگیره 

حالا که همراه خوبیه به خوبی ادارش کن هرچیزی حد داره محبت دعوا بی محلی و...

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

واییی عزیزم درکت میکنم منم عروسیم طلا شوهرم پول نداشت بخره 

بعد سر بارداری دخترم 

وقتی فهمید دختر هست گفت که بخاطر اینکه رحمت آوردی تو خونه ام 

میرم وام میگیرم برات طلا میخرم 

خلاصه رفتیم طلا خریدیم ی نفر بهم نگفت مبارک باشه 

نه مادر شوهر نه خواهر شوهرم نه برادر شوهرم نه پدر شوهرم 

وقتی هم اومدیم فروختیم برای خونه همه خوشحال بودن 

لباس میخرم ی مبارک باشه نمیگن 

امروز رفتم موهامو رنگ کردم 

مادر شوهرم تا دید گفت بچه من کار کنه بده تو بری عن بزنی ب سرت 

منم هیچی نگفتم تا ب موقع اش بره رنگ کنه

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
همین که شوهرت قدر میدونه کافیه از من به تو نصیحت هی غر این جریان نزن اصل جریان لوز میشه  بعد ...

اصلا هیچی نگفتم حتی به شوهرم الان دلم گرفته بود اومدم اینجا درد ودل کنم

واییی عزیزم درکت میکنم منم عروسیم طلا شوهرم پول نداشت بخره  بعد سر بارداری دخترم  وقت ...

والا مادرشوهرمنم همین  میاد خونمون میبینه یه چیزی خریدم اصلا به روی خودش نمیاره منم هر وقت چیزی میخره من این دیونه بهشون تبریک میگم گاهی وقت ها میگم مثل خودشون بشم اما نمیشم نمیدونم چرا

والا مادرشوهرمنم همین  میاد خونمون میبینه یه چیزی خریدم اصلا به روی خودش نمیاره منم هر وقت چیزی ...

منم اولش مثل شما بودم 

ولی الان نه اصلا ب رو خودم نمیارم 

تا خودش میگه انگار ب مادرشوهرت تبریک نگفتی میگی چی رو تبریک بگم

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
اصلا هیچی نگفتم حتی به شوهرم الان دلم گرفته بود اومدم اینجا درد ودل کنم

آفرین خواهر بهترین کار کردی 🌺😚

اعصاب خودت خورد نکن بیخیال 

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊