2777
2789
عنوان

بیاین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 60 پست
کات کن کسی که به فکر ازدواج باشه درخواست بی جا از دختر نمیکنه فکرش فقط رسیدن به اونه  شاید دو ...

نه اینجور آدم نیست پسر خوبیه 

منتهی شرایط ازدواج نداره البته درخواست ازدواجم نکرده تا حالا

ولی خب میل جنسیش خیلی بالاست و منم همینطور متاسفانه 

اون شاید قصدش فقط هوسه من نمیدونم 

ولی من واقعا عاشقشم که باهاش رابطه برقرار کردم 

۲۳سالمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خیلی زود بنظرت این کارو نکردی؟ نمیخام نظرمو بهت تحمیل کنم ولی فکر نمیکنی باید خودت رو حفظ میکردی ...

بله درسته 

ولی من رامش شدم یعنی یه جورایی قلبم اسیرش شد با اینکه دختر بی تجربه ایم نبودم

ولی مخم تعطیل شد متاسفانه 

داره ازت سواستفاده جنسی می‌کنه فقط یعنی چی ک بیرون نریم.چجوری تا حالا نفهمیدی ی بار نرو ببین همچین ا ...

میگن آدم عاشق کرو کوره🙂

من واقعا در مقابل این آدم یه نفهم بی عقلم

نه اینجور آدم نیست پسر خوبیه  منتهی شرایط ازدواج نداره البته درخواست ازدواجم نکرده تا حالا ول ...

اصلا نمیشه گفت همچین پسری هست یا نه

امروز بهش پیام بده من دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم و این حرفا بعدش که پیام داد میفهمی چه پسریه یا میگه بیا نیای عکس دارم یا نه میره یکی دیگه رو گول میزنه

اصلا نمیشه گفت همچین پسری هست یا نه امروز بهش پیام بده من دیگه نمیتونم باهات ادامه بدم و این حرفا ب ...

تا حالا صدبار اینجوری کات کردم 

اونم گفته من اذیت میشمو اینا ولی به خاطر تو که اذیت نشی میرم

به نظرتون این حرفا یعنی اینکه بیخیاله نسبت بهم؟

تا حالا صدبار اینجوری کات کردم  اونم گفته من اذیت میشمو اینا ولی به خاطر تو که اذیت نشی میرم ...

اره دیگه حداقل اگه واقعا عاشقت بود تلاشی چیزی میکرد

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش
میگن آدم عاشق کرو کوره🙂 من واقعا در مقابل این آدم یه نفهم بی عقلم

عزیزم عاشق نیستی این حس فقط وابستگیه بخاطر اینه نمیتونی کنارش بزاری ترس از تنها شدنه.و قبل از اینکه اون تورو کنار بزاره خودت کنارش بزار ب قدم ب جلو بردار.اولش سخته با ندیدن برات راحت میشه.از قدیم گفتن از دل برود هر آنکه از دیده رود

تا حالا صدبار اینجوری کات کردم  اونم گفته من اذیت میشمو اینا ولی به خاطر تو که اذیت نشی میرم ...

نمیشه گفت آخه فقط یه طوری بهش بفهمون که میخوای کات کامل کنی بعد دیگه ببین 

تلاش که اصلا  کلا از اون آدماییه که زود جا میزنه

خب وقتی زود جا میزنه پس ادامه عزیز به فرض ازدواجم کردین با این خصوصیت بعدها برات مشکل میشه خودت عذاب می کشی

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش
عزیزم عاشق نیستی این حس فقط وابستگیه بخاطر اینه نمیتونی کنارش بزاری ترس از تنها شدنه.و قبل از اینکه ...

امتحان کردم بهش گفتم خواستگار دارمو اینا یه جوری جا زد که پرام ریخته بود و خودم باهاش کات کردم

اما به یه روزی افتاده بودم که خودم افتادم دست‌وپاش که برگرده کلی نذرو نیاز و اون برام طاقچه بالا میزاشت🙂

حالا که دارم فک میکنم میبینم من چقدر برای داشتنش تلاش کردم چقدر زجه زدم 

ولی انگار زوری بود چون رفتارش همون آدم بی توجه که جز خودش و خانوادش به هیچی فکر نمیکنه 

خب وقتی زود جا میزنه پس ادامه عزیز به فرض ازدواجم کردین با این خصوصیت بعدها برات مشکل میشه خودت عذاب ...

اره دقیقا 

برام دعا کن لطفا ازش کنده شم اگه به صلاحم نیست🙏

اره دقیقا  برام دعا کن لطفا ازش کنده شم اگه به صلاحم نیست🙏

ان شاالله