2777
2789
عنوان

بیاین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 60 پست

چند سالته؟؟؟

واقعا خودت داری ب زبون خودت میگی کارش تموم بشه میرسه تا کمرش پر بشع یادت میفته

بخدا کسی ک عاشقت بلشه ی روز دو روز ی بار دلتنگت میشع 

چرا خودتو گول میزنی

چرااا

وقتی ی ماه از حدا شدنت بگذره روزی هزار بار بیشتر  ناراحت میشی از سو استفاده ای ازت کرده و میگی چقدر خر بودم 

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه حوری اسیرش شدم که تو زندگیم اینجوری بی قرارو بی تاب کسی نشدم🙂 با اینکه اولین رابطم نیست..

نه خیز شما ترش از تنهایی داری 

عاشق شدنی تو رابطع تون نمیبینم 

میترسی یا تنها بشی یا کسی بهتر نیاد تو زندگیتون 

روح تو جسم تو خیلییی با لرزش تر ازاین  حرفاست 

چرا نمیفهمی داره ازت سو استفاده میکنه دخترر

رفت ک رفت بدرک رفت

تو انگار برده اونی ن عشقش

فوقش ی ماه  غصه و گریه 

درعوض چندین سال راحت روح و روانت

دختر خوب حالا ما گه هرچی بگیم تو باز میگی من عاشقشم و ...

ببین عزیزم بیخیالش شو.اخه بخدا هیچ پسری لیاقت اینو نداره که بخوای جسم و روح خودت رو اینجوری در اختیارش بذاری.اگه لیاقت داشت می اومد خواستگاریت.درسته موقعیت نداره فعلا ولی میتونه پاپیش بذاره تا تو مطمئن بشی که جدیه.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

اگر تمام نی نی سایت و نی نی یار ها بیان بگن کارت اشتباهه تا خودت اینو نپذیری هیچ فایده ای نداره 

باید خودت متوجه اشتباهت بشی جانم

دوست داشتن دلیل محکمی برای ادامه ی یک اشتباه نیست

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...

حرف بزن و ساکت نشو .تنها نصیحتی ک میخوام بت بگم همینه .به هیچچچ وجه ساکت نشو .چیزی ک داره اذیتت میکنه رو بگو.از این وضعیت خسته شدی و بت حس بد میده برو بگو .تکلیفتو روشن کن .و خدا کمکت مبکنه .امیدت بخدا باشه .و خودتم یکاری کن .منتظر نمون 

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
چقدر زمان برد؟چیکار کردی برای کنار گذاشتنش؟ الان چطوری تونستی موفق بشی؟

۱ سال باهاش بودم انقدر دیوونش بودم که دوماه یبار خیانت میکرد من میبخشیدم... ولی خب خیلی سعی کردم برای نگه داشتنش.. بابام موضوعو فهمید قانعم کرد ازش جدا بشم.. به زندگیم ادامه دادم. با پسر عموم نامزد کردم با اینکه هنوز بهش حس خاصی ندارم.. کلاس خیاطی میرم خودمو سرگرم میکنم.. ولی هنوزم وقتایی که توی محلمون میبینم دلم میخواد به قبل برگردم..:)

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱

دوستان نظرات همتونو میخونم خیلی ممنون از راهنماییاتون 

حرف همتون درسته و من اینو میدونم که در اشتباهم 

فقط با دلای پاکتون برام دعا کنید ازش کنده شم بخدا من دارم زجررر میکشم از این عشق

تورو خدا برام صلوات بفرستید😞💔

کات کن کسی که به فکر ازدواج باشه درخواست بی جا از دختر نمیکنه فکرش فقط رسیدن به اونه 

شاید دو سه ماه حالت خراب باشه بعد عادی میشه البته اگر تا الان مراقب بوده باشی با تهدید نگهت نداره

فیلم و عکس که تو خونه ندارین ؟؟ مطمئنی یواشکی نگرفته ؟؟

بعد چند سالته ؟