2777
2789
عنوان

بیاین💔

430 بازدید | 60 پست

منو رلم خونه هامون باهم فاصله بین شهری داره

نظامیه میگه نمیتونم محیط عمومی باهات قرار بزارم باید بیای خونمون و منم رفتم و میرم

چند روزه به خاطر یه کاری هر روز صبح میاد شهرمون ولی تقاضا نکرده حتی یه ساعت منو ببینه

دیدارمون دیر به دیره مثلا ماهی یبار دوماه یبار چون آقا سربازه تهران بود

وقتیم میرم خونشون خیلی عذر میخوام ببخشید بعد از خالی شدنش میگه بریم

دو ساله باهاشم 

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم مغزم هنگه 

راهنمایی کنید فقط سرزنش نکنید که خستم🙂💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادامه نده اینکارو... خونه ش نرو...اگه واقعا بخوادت باید بیاد خواستگاری عزیزم...خودتو اسیر نکن گلم 

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش
بله متاسفانه ولی به میل خودم بود نه اجبار 

ببخشید از جلو یا عقب؟ 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

علاقت یه طرفس؟؟؟.اگه یه طرفس لطفا لطفا این لطفو در حق خودت بکن .و به خودت کمک کن .چون تنها کسی ک اسیب میبینه تویی .واست بهترینا دعا میکنم امیدوارم عاقبت به خیر شی و حالت خوب شه و مسیر زندگیتو پیدا کنی

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
بله متاسفانه ولی به میل خودم بود نه اجبار 

مردا باید تلاش کنند برا رسیدن به اون چیزی که می‌خوام راه اینم ازدواج بود عزیزدلم...حالا دیگه کاریه که شده ادامه نده بخاطر خودت

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش
رابطه سطحی 

خو جنسی یا فقط بوسو بغل؟؟؟ 

بعضی وقتا تنها چیزی که ارومت میکنه..)اینه که یه جای خلوت باشی و با خودت کمی رو راست باشی🍫✨...! بشینی و با خودت درد دل کنی و یه شنونده ی خاص💫💝که با تموم وجودش داره به حرفات گوش میکنه و ارومت میکنه 💕❤... خدایا خودت همدمم باش تنهام نزار...!) •که به وجودت نیاز داررم😘💜اگه نظرت مخالفه باهام روم ریپ نزن چون اینجا اسمش روشه تبااااادل نظر یه بار دیگه بخون... تبااادل نظر یعنی هرکس نظر خودشو داره بهم بی احترامی کنی بد جوابتو میدم چون خط زیاد دارم😉و اینکه کاربر قدیمی هستم ب دلایلی خودمو تعلیق کردم🤟

تاپیک قبلی خودتو بخون!

منم تجربه تو رو داشتم ولی دیگه واقعا از اون راهی که میرفتم خسته شدم.. زمان برد تا بتونم از ذهنم بیرونش کنم.. حتی اگه دوسش داشته باشی باید راهتونو جدا کنین!

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
ادامه نده اینکارو... خونه ش نرو...اگه واقعا بخوادت باید بیاد خواستگاری عزیزم...خودتو اسیر نکن گلم&nb ...

اصلا شرایط ازدواج نداره به خاطر اوضاع مالی و خانوادش..

اصلا شرایط ازدواج نداره به خاطر اوضاع مالی و خانوادش..

خب عزیزم تو دیگه ادامه نده این کارو