2777
2789
عنوان

بیاین💔

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 60 پست
علاقت یه طرفس؟؟؟.اگه یه طرفس لطفا لطفا این لطفو در حق خودت بکن .و به خودت کمک کن .چون تنها کسی ک اسی ...

نمیدونم..

دوسم داره اما تردید دارم به اندازه من باشه 

خیلی بهش گیر میدم که بهم توجه کن منو اولویت قرار بده برای دیدن و حرف زدن باهام شوق داشته باش

به نظرتون من الکی گیر میدم یا حق دارم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم.. دوسم داره اما تردید دارم به اندازه من باشه  خیلی بهش گیر میدم که بهم توجه کن منو او ...

اینارو شما نباید بهش بگی اون باید در درجه اول خودش بیاد جلو 

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش
حق با شماست..ولی جدا از وابستگی دوسش دارم

احساسی تصمیم نگیر عزیزم تو میتونی راهتو پیدا کنی یه زندگی با هدف برا خودت درست کنی و حال دلت خوب باشه

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش
تاپیک قبلی خودتو بخون! منم تجربه تو رو داشتم ولی دیگه واقعا از اون راهی که میرفتم خسته شدم.. زمان ب ...

چقدر زمان برد؟چیکار کردی برای کنار گذاشتنش؟

الان چطوری تونستی موفق بشی؟

بله متاسفانه ولی به میل خودم بود نه اجبار 

خب خیلی زود بنظرت این کارو نکردی؟ نمیخام نظرمو بهت تحمیل کنم ولی فکر نمیکنی باید خودت رو حفظ میکردی و وا نمیدادی تا حرفی برای گفتن داشته باشی؟!

نمیدونم.. دوسم داره اما تردید دارم به اندازه من باشه  خیلی بهش گیر میدم که بهم توجه کن منو او ...

مسئله اینکه الکی گیری میدی نیست عزیزم .مسئله اینجاس ک اصلا تو نباید اینو بگی و خودش باید بفهمه .شما حق داری هر ادمی حق داره بهش توجه شه از طرف کسی ک دوسش داره ولی این توجه نباید ما بخوابم .خودش اگ بخواد باید توجه کنه ..شما وقتی کسیو دوس دارید برا اینکه کنارتون باشه بهش توجه نمیکنید؟؟چرا میکنی برا اینکه از دستش ندی .پس اصرار برای اینکه به من توجه کن و ..این اشتباهه..راستش من نمیدونم رابطه شما چطوریه رفتار شما باهم چطوریه .نمیتونم قضاوت کنم .فقط مراقب روحت باشه 

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

مراقب روح باش***

بسم الله الرحمن الرحیم.میشه لطفا واسم یه صلوات بفرستید ❤️ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
از من به شما نصیحت  عشق یک طرفه فقط خودت میسوزی همیشه با عقلت تصمیم بگیر نه قلبت منظورم اینه ...

متاسفانه خیلی احساساتیم ولی هیچ وقت وا ندادم 

الان نمیدونم چطور شده که قلبم اسیر این آدم بی ارزش شده😞