2777
2789
اگه صلاح میدونی نگو  نگران نباش از اینجور مشکلات پیش میاد خودت مدیریت کن دچار افسردگی نشی  ...

طولانیه و حوصله سر بر نی نی سایت هم درس اجازه تایپ نمیده نگم بهتره 

ولی خو حیففف

طولانیه و حوصله سر بر نی نی سایت هم درس اجازه تایپ نمیده نگم بهتره  ولی خو حیففف

وقتی خودت رفته چرا افسوس میخوری بیخیال باش

چون برات ارزش قایل نبوده

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشنیدی میگن غرور جلوی عشق سر خم میکنه  متم مغرور بودم یهو...

درسته ولی نه عشق یه طرفه 

عاشق کسی باش که عاشقت باشه

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
اینو اول حرفامون خودم بهش گفدم چون...  پوف یه اهنگ هست ک میگ بدنم هیچ لباسایی که تنمه هم درد م ...

داری اینجوری به خودت تلقین میکنی واقعیت بستگی به تفکرت داره 

نمیتونم  نه تکیه گاهی نه هیچی تک دوستم هم ولم کرده فقط خستم و درخواست یه خواب راحت... از نوع.. ...

یه دوس دیگه پیدا کن نا امید نباش

هر گز درخواست اون خواب نگن زندگی شیرین هست حتی با وجود درد و رنج

یه دوس دیگه پیدا کن نا امید نباش هر گز درخواست اون خواب نگن زندگی شیرین هست حتی با وجود درد و رنج

حوصلم نمیاد ندارم هیچ حوصله ای رو 

فقط میگم کاش برا یکی مهم بودم... 

همه حالا ک میخوامشون رفتن 

حوصلم نمیاد ندارم هیچ حوصله ای رو  فقط میگم کاش برا یکی مهم بودم...  همه حالا ک میخوامشو ...

مهمی هم برای خودت خانواده ات اقوام دوستان 

ارزش داری