tanha_delaram مدیر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 عنوان هعی خدا | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 59 پست بالاخره بهم گف از زندگیش برم بیرون و عاشق یکی دیگس.... دلم بد گرفده چ کنم؟! 1401/06/11 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 اگه صلاح میدونی نگو نگران نباش از اینجور مشکلات پیش میاد خودت مدیریت کن دچار افسردگی نشی ... طولانیه و حوصله سر بر نی نی سایت هم درس اجازه تایپ نمیده نگم بهتره ولی خو حیففف
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 طولانیه و حوصله سر بر نی نی سایت هم درس اجازه تایپ نمیده نگم بهتره ولی خو حیففف وقتی خودت رفته چرا افسوس میخوری بیخیال باشچون برات ارزش قایل نبوده 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 وقتی خودت رفته چرا افسوس میخوری بیخیال باش چون برات ارزش قایل نبوده نمیشه نمیتونم
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 نمیشه نمیتونم چرا اخه پس غرورت کجا رفته 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 چرا اخه پس غرورت کجا رفته نشنیدی میگن غرور جلوی عشق سر خم میکنه متم مغرور بودم یهو...
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 نشنیدی میگن غرور جلوی عشق سر خم میکنه متم مغرور بودم یهو... درسته ولی نه عشق یه طرفه عاشق کسی باش که عاشقت باشه 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 درسته ولی نه عشق یه طرفه عاشق کسی باش که عاشقت باشه اینو اول حرفامون خودم بهش گفدم چون... پوف یه اهنگ هست ک میگ بدنم هیچ لباسایی که تنمه هم درد میکنه من شدم اون:/
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 اینو اول حرفامون خودم بهش گفدم چون... پوف یه اهنگ هست ک میگ بدنم هیچ لباسایی که تنمه هم درد م ... داری اینجوری به خودت تلقین میکنی واقعیت بستگی به تفکرت داره 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 داری اینجوری به خودت تلقین میکنی واقعیت بستگی به تفکرت داره واقعیت چیزیه که حسش میکنم:) حسی بزرگتر از درد ندارم
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 واقعیت چیزیه که حسش میکنم:) حسی بزرگتر از درد ندارم خو میتونی حست تغبیر بدی 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 خو میتونی حست تغبیر بدی نمیتونم نه تکیه گاهی نه هیچی تک دوستم هم ولم کرده فقط خستم و درخواست یه خواب راحت... از نوع...
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 نمیتونم نه تکیه گاهی نه هیچی تک دوستم هم ولم کرده فقط خستم و درخواست یه خواب راحت... از نوع.. ... یه دوس دیگه پیدا کن نا امید نباشهر گز درخواست اون خواب نگن زندگی شیرین هست حتی با وجود درد و رنج 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 یه دوس دیگه پیدا کن نا امید نباش هر گز درخواست اون خواب نگن زندگی شیرین هست حتی با وجود درد و رنج حوصلم نمیاد ندارم هیچ حوصله ای رو فقط میگم کاش برا یکی مهم بودم... همه حالا ک میخوامشون رفتن
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 حوصلم نمیاد ندارم هیچ حوصله ای رو فقط میگم کاش برا یکی مهم بودم... همه حالا ک میخوامشو ... مهمی هم برای خودت خانواده ات اقوام دوستان ارزش داری 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 مهمی هم برای خودت خانواده ات اقوام دوستان ارزش داری لعنت ب همشوندوستی ندارمخانوادمم نگمااا دهنم بسته باشهااا...