2777
2789
اگه صلاح میدونی نگو  نگران نباش از اینجور مشکلات پیش میاد خودت مدیریت کن دچار افسردگی نشی  ...

طولانیه و حوصله سر بر نی نی سایت هم درس اجازه تایپ نمیده نگم بهتره 

ولی خو حیففف

طولانیه و حوصله سر بر نی نی سایت هم درس اجازه تایپ نمیده نگم بهتره  ولی خو حیففف

وقتی خودت رفته چرا افسوس میخوری بیخیال باش

چون برات ارزش قایل نبوده

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشنیدی میگن غرور جلوی عشق سر خم میکنه  متم مغرور بودم یهو...

درسته ولی نه عشق یه طرفه 

عاشق کسی باش که عاشقت باشه

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
اینو اول حرفامون خودم بهش گفدم چون...  پوف یه اهنگ هست ک میگ بدنم هیچ لباسایی که تنمه هم درد م ...

داری اینجوری به خودت تلقین میکنی واقعیت بستگی به تفکرت داره 

نمیتونم  نه تکیه گاهی نه هیچی تک دوستم هم ولم کرده فقط خستم و درخواست یه خواب راحت... از نوع.. ...

یه دوس دیگه پیدا کن نا امید نباش

هر گز درخواست اون خواب نگن زندگی شیرین هست حتی با وجود درد و رنج

یه دوس دیگه پیدا کن نا امید نباش هر گز درخواست اون خواب نگن زندگی شیرین هست حتی با وجود درد و رنج

حوصلم نمیاد ندارم هیچ حوصله ای رو 

فقط میگم کاش برا یکی مهم بودم... 

همه حالا ک میخوامشون رفتن 

حوصلم نمیاد ندارم هیچ حوصله ای رو  فقط میگم کاش برا یکی مهم بودم...  همه حالا ک میخوامشو ...

مهمی هم برای خودت خانواده ات اقوام دوستان 

ارزش داری