2821
2789
روز اول میخواس خودکشی کنه من فهمیدم  نزاشتم کنارش موندم و یادش دادم خود ساخته باشه اون رو کردم ...

پس حتما خودت که بیشتر خود ساخته ای میتونی یه جورایی از این درد جدایی را مدیریت کتی

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس حتما خودت که بیشتر خود ساخته ای میتونی یه جورایی از این درد جدایی را مدیریت کتی

من خکدم تو شرایط ینطو نبودم 

قبلا ی بار افسردگی گرفتم لی واس این بود که تو ی ماه دوتا از عزیزآم به رحمت خد رفتن یه نفر برم گردوند 

اما الان

من خکدم تو شرایط ینطو نبودم  قبلا ی بار افسردگی گرفتم لی واس این بود که تو ی ماه دوتا از عزیزآ ...

خو مگه نمیگی یه بار برگشتی پس از تجریه ات استفاده کن باز هم میتونی برگردی

💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
من خکدم تو شرایط ینطو نبودم  قبلا ی بار افسردگی گرفتم لی واس این بود که تو ی ماه دوتا از عزیزآ ...

اما الان ....چی؟

اونوقت ی نفر نجاتم داد الان هیشکی رو ندارم تو گودال تنهاییم

همون که نجاتت داده بود پس کو 

از وضعیتت خبر داره

اون خیلی وقته رفته پی زندگیش دیگ نمیبینمش و باش در ارتباط نیستم... 

تو این مواقع معمولا خاله ها خیلی خوب کمک میکنن بر خلاف عمه ها که نمک میپاشن 

تو این مواقع معمولا خاله ها خیلی خوب کمک میکنن بر خلاف عمه ها که نمک میپاشن 

هه من دوتاش دریاچه نمکن ینی هیچی بیا و ببین.... نوبرن همه اعضای خانواده من و اطرافیانم

هه من دوتاش دریاچه نمکن ینی هیچی بیا و ببین.... نوبرن همه اعضای خانواده من و اطرافیانم

نمیدونم این از شانس شماهه

یا بلد نیستی چجوری دل خاله جون بدست بیاوری

2824
2823
2791
2779
2792