tanha_delaram مدیر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 عنوان هعی خدا | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 59 پست بالاخره بهم گف از زندگیش برم بیرون و عاشق یکی دیگس.... دلم بد گرفده چ کنم؟! 1401/06/11 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 روز اول میخواس خودکشی کنه من فهمیدم نزاشتم کنارش موندم و یادش دادم خود ساخته باشه اون رو کردم ... پس حتما خودت که بیشتر خود ساخته ای میتونی یه جورایی از این درد جدایی را مدیریت کتی 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 پس خیلی نمک نشناسه جواب خوبیات با بدی داده نمیدونم دلم نمیاد حتی این لقبو بش بدم
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 پس حتما خودت که بیشتر خود ساخته ای میتونی یه جورایی از این درد جدایی را مدیریت کتی من خکدم تو شرایط ینطو نبودم قبلا ی بار افسردگی گرفتم لی واس این بود که تو ی ماه دوتا از عزیزآم به رحمت خد رفتن یه نفر برم گردوند اما الان
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 من خکدم تو شرایط ینطو نبودم قبلا ی بار افسردگی گرفتم لی واس این بود که تو ی ماه دوتا از عزیزآ ... خو مگه نمیگی یه بار برگشتی پس از تجریه ات استفاده کن باز هم میتونی برگردی 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 من خکدم تو شرایط ینطو نبودم قبلا ی بار افسردگی گرفتم لی واس این بود که تو ی ماه دوتا از عزیزآ ... اما الان ....چی؟ 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 اما الان ....چی؟ اونوقت ی نفر نجاتم دادالان هیشکی رو ندارمتو گودال تنهاییم
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 اونوقت ی نفر نجاتم داد الان هیشکی رو ندارم تو گودال تنهاییم همون که نجاتت داده بود پس کو از وضعیتت خبر داره 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 همون که نجاتت داده بود پس کو از وضعیتت خبر داره اون خیلی وقته رفته پی زندگیش دیگ نمیبینمش و باش در ارتباط نیستم...
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 اون خیلی وقته رفته پی زندگیش دیگ نمیبینمش و باش در ارتباط نیستم... تو این مواقع معمولا خاله ها خیلی خوب کمک میکنن بر خلاف عمه ها که نمک میپاشن 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 تو این مواقع معمولا خاله ها خیلی خوب کمک میکنن بر خلاف عمه ها که نمک میپاشن هه من دوتاش دریاچه نمکن ینی هیچی بیا و ببین.... نوبرن همه اعضای خانواده من و اطرافیانم
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 هه من دوتاش دریاچه نمکن ینی هیچی بیا و ببین.... نوبرن همه اعضای خانواده من و اطرافیانم نمیدونم این از شانس شماههیا بلد نیستی چجوری دل خاله جون بدست بیاوری 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 نمیدونم این از شانس شماهه یا بلد نیستی چجوری دل خاله جون بدست بیاوری از شانس قهوه ای رنگمه قطعا...
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 از شانس قهوه ای رنگمه قطعا... شانس قهوه ای رنگ چجوریه مگه 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷
tanha_delaram مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 199 شانس قهوه ای رنگ چجوریه مگه شانسی که به چیز الوده شده فرزندم... شانس من....
تامکروز۲۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 1011 شانسی که به چیز الوده شده فرزندم... شانس من.... 😭😥 💔هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.🌹نگار خوشبوی من🌷