2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره موهامو رنگ کنم

1141 بازدید | 54 پست

من الان نزدیک به دوساله ازدواج کردم شوهرم تا حالا نذاشته حتی یک بار موهامو رنگ کنم میگه رنگ طبیعی خودش خوبه و خراب میشه موهاتو این حرفا

واقعا نمیدونم چیکار کنم خب منم دلم میخواد یه بارموهامو رنگ کنم 

چیکار کنم به نظرتون 

یه روز برم آرایشگاه رنگ کنم و بیام سورپرایز بشه داستان میشه به نظرتون؟

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفاش درستن،رنگ باعث خراب شدن مو میشه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

حتی اگه با رنگ مشکلی هم نداشت باز باید اجازه بگیری بری ارایشگاه و رنگ کنی تا در مورد رنگ انتخابی نظر بده. وای به اون روزی که راضی هم نباشه و یهو ببیندت روزگارت سیاه می کنه کینه شتر میگیره

من نمیفهمم چرا باید تو هرچیزی دخالت کنن و اجازه بدن یا ندن 

راستش من رفتم موهامو رنگ کردم اصلا بهشم نگفتم اینجور کارارو مشورتم نمیکنم کارای زنونه اس 

البته یه مدت قبلش چندتا رنگ مو فرستادم واسش پرسیدم کدوم خوبه میخوام رنگ کنم 

یا مثلا واسه لیزر رفتن یا کارای زنونه واقعا اینکه دخالت کنه و بخواد بگه انجام نده یا بده بهم برمیخوره

تنها چیزی که میگه نکن کاشت مژه اس که اونم من نیخوام برم انجام بدم😐

حتی اگه با رنگ مشکلی هم نداشت باز باید اجازه بگیری بری ارایشگاه و رنگ کنی تا در مورد رنگ انتخابی نظر ...

ما اصلا زندگیمون این مدلی نیست که من از شوهرم برای کارام اجازه بگیرم

الانم میگه خوشم نمیاد نمیگه حق نداری چون صلاحیت من با خودمه

ولی دلم نمیخواد ناراحت بشه و الان نمیدونم چیکار کنم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

نکن عصبی ممکنه بشه و تا مدتها باهات قهر کنه.....

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
کاربر اقا هستم   کلا اقایون از رنگ خوششون نمی اد  شوهرتون هم خوشش نمی اد چرا میخو ...

عهه چرا پس؟شوهر من عاشق موبلونده. ولی متاسفانه ولی من انقد کچلم سرم و چهارتا پر موم به فنا میره رنگ کنم