2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره موهامو رنگ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 54 پست
آره میدونم ولی خیلی دلم میخواد

چه رنگن موهات؟

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

راست میگه خداب میشه موهات.بخدا راست میگم من مثل چی پشیمونم رنگ میکردم موهامو حیف کردم.البته الان ۴ساله اصلا رنگ نمیکنم ولی اون خوشگلی وپری و لطافت قبل رنگ کردنارو نداره متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیفهمم چرا باید تو هرچیزی دخالت کنن و اجازه بدن یا ندن  راستش من رفتم موهامو رنگ کردم اصلا ...

حالا من لیزر و کاشت مژه و اینا انجام میدم ولی رو رنگ مو قفلی زده

اصلا این مدلی نیست که دخالت کنه تو این چیزا فقط تو همین مورد

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
ما اصلا زندگیمون این مدلی نیست که من از شوهرم برای کارام اجازه بگیرم الانم میگه خوشم نمیاد نمیگه حق ...

بهترین کار اینه یه مدت صبر کنی و تو این مدت راضیش کنی رنگ بذاری . یا عکس بهش نشون بدی بگی کدوم یک ازین رنگا قشنگه . کم کم به حرف میاد و یکم شل میشه

راست میگه خداب میشه موهات.بخدا راست میگم من مثل چی پشیمونم رنگ میکردم موهامو حیف کردم.البته الان ۴سا ...

برای تنوع نمیدونم چیکار کنم خیلی تکراری شده به نظرم

آدم میره تو مهمونی میبینه هر کسی هزار جور کار کرده با موهاش

مشکی

اگه رنگ کنی قیافت تغییر میکنه ولی به اینم فکر کن که ممکنه بعدش پشیمون بشی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
حالا من لیزر و کاشت مژه و اینا انجام میدم ولی رو رنگ مو قفلی زده اصلا این مدلی نیست که دخالت کنه تو ...

به نظرم انجام بده وقتی خودت دوست داری 

ایشون در حد اطهار نظر میتونن دخالت کنن نه اعمال نظرشون!

برای تنوع نمیدونم چیکار کنم خیلی تکراری شده به نظرم آدم میره تو مهمونی میبینه هر کسی هزار جور کار ک ...

ببین رنگ مو فقط وکلره خوشگله اونم فقط تا قبل دراومدن ریشه.بعد رنگساژش میره و بدرنگ میشه وبعد موها وز و دمیج میشه وباز باید بری ریشه گیری کنی و باز موها داغون میشه.

رنگ معمولی هم که همش هویجی میشع.

رنگ نکن ی مدت بافت بزن رو موهات اونجوری دیگه موهاتم خراب نمیشه 

چه پیشنهاد خوبی😍ممنون

اصلا خودم تو ذهنم نبود خیلی تنوع خوبی میتونه باشه

چه بافتی پیشنهاد میدین؟ریزش نداره بعد که بازش کنم؟

به نظرم انجام بده وقتی خودت دوست داری  ایشون در حد اطهار نظر میتونن دخالت کنن نه اعمال نظرشون!

ممنون عزیزم🌹🌹🌹خانوما میگن بافت هم بزنی قشنگه اون کارو هم میتونم انجام بدم

چه پیشنهاد خوبی😍ممنون اصلا خودم تو ذهنم نبود خیلی تنوع خوبی میتونه باشه چه بافتی پیشنهاد میدین؟ری ...

موهات مشکی هست رنگ روشن انتخاب کن نه مو نمیریزه ولی خودت نمیتونی بازش کنی باید بری پیش همونی که برات بافت میزنه باز کنه 

ببین رنگ مو فقط وکلره خوشگله اونم فقط تا قبل دراومدن ریشه.بعد رنگساژش میره و بدرنگ میشه وبعد موها وز ...

آره فقط یه مدت قشنگه

یه شامپو رنگ هست اونا میدونید چطوری هستن؟حالت موقت داره فکر میکنم