2777
2789

سلام دوستان 

به یه کتاب احتیاج دارم که راه حل بده برای شرایطم

یا اگه خودتون می تونید حرفی بزنید که کمکم کنه

من حس میکنم قبلا تو اکثر موقعیت های زندگیم دیگران رو به خودم ترجیح دادم و دنبال رضایت اونا بودم نه هدف های خودم خصوصا پدر و مادرم

همیشه خواستم راضی باشن چیزی که دوست دارن انجام بدم تا الان که به اینجا رسیدم و دیدم اون همه تلاش برای راضی کردن بقیه نتیجه معکوس داده و پررو تر و ناراضی تر شدن دیگه بی حس شدم جوری که نه می تونم اونا رو دوست داشته باشم نه خودم نه رضایت اونا برام مهمه نه میدونم هدف خودم چیه دیگه فقط بر اساس یه برنامه پیش فرض دارم یه کارایی میکنم وگرنه همونم نمیکردم

چی پیشنهاد میدین بهم

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤

سلام 

من امروز اتفاقا والدین سمی رو میخوندم در مورد همین مسائل بود

ظاهرا ریشه در کودکی داره وقتی والدین ازت ایراد میگرفتن و چون بچه ها معمولا حرف پدر و مادر رو قبول دارن احساس کمبود میکنن و هرکاری برای رضایت اونا انجام میدن. تا این خلائ پر بشه

❤Arash❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت را ب فنا نده  ..کتاب فوق العاده خوبی هست

ممنونم قشنگم 

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤
سلام  من امروز اتفاقا والدین سمی رو میخوندم در مورد همین مسائل بود ظاهرا ریشه در کودکی داره و ...

اتفاقا میترسم برم والدین سمی رو بخونم 

چون میدونم همه نشونه های والدین من رو توضیح داده و میگن بعد خوندن این کتاب می فهمی همه مشکلاتت از بچگی شروع شده و اینطوری شاید نا امید تر بشم نمیدونم

حتما بخون دیدت ب زندگی عوض میشه  ب خودت مخصوصا  منک خوندم برعکس قبلا ب خودم اهمیت میدم ا ...

خداروشکر چقدر خوب عزیزم💙 حتما 

اتفاقا میترسم برم والدین سمی رو بخونم  چون میدونم همه نشونه های والدین من رو توضیح داده و میگن ...

حداقل ذهنت رها میشه متوجه میشی خیلی مسائل دست خودت نبوده و نباید خودتو سرزنش کنی 

درضمن همه اشتباه میکنن پدرمادرشمام قطعا بچگیشون درگیر این مسائل بودن بلاخره اونام از گذشته گان الگو گرفتن

این وسط کسی مقصر نیست نه شما نه خونواده

هرچقدر  رو به اینده میریم خانواده ها آگاه تر میشن 

بلاخزه رفتار هرکس بنا بر دوره خودشه

❤Arash❤
حداقل ذهنت رها میشه متوجه میشی خیلی مسائل دست خودت نبوده و نباید خودتو سرزنش کنی  درضمن همه اش ...

درست میگی عزیزم ممنونم