2777
2789

بابا روزی صدتا تاپیک فیک اینجا میزنند میرن پر بازدید بعد ازشون سند مدرک نمیخواید انقدرررر بعد طرف از حال بد نمیفهمه داره چی تایپ میکنه اصلا گزارش میزنید اعصابشم خورده تا حالا چند نفر اینجوری ترکیدن گناهه ولله

فیکه رد شو برو بزن بعدی زندگی همه ساحل آرامش نیست زندگی بعضیا مثل ده تا فیلمه

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

اره گناه داشت منم اول فکرکردم الکی ولی بعدش که خوندم دیدم داره راست میگه نمیدونم چرا ما زنا بهم رحم ...

چی بود داستان

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گناه داشت منم اول فکرکردم الکی ولی بعدش که خوندم دیدم داره راست میگه نمیدونم چرا ما زنا بهم رحم ...

شماهم بودی تاپیکش؟

من تا الان چندین مدل از اینجور تاپیکا دیدم همه هم واقعیت داشته نمیدونم ملت دنبال زیر بغل مار میگردن چی هستن

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

بعضی ها واقعا بویی از درک و انسانیت ندارند و از هر فرصتی برای خالی کردن عقده هاشون استفاده می کنند.

بدبخت معلوم بود حالش چقدر بده

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چی بود داستان

نامزدش با دختر خاله اش یک سال رابطه جنسی داشته الانم دختر خاله اش با یکی دیگه نامزد کرده یه خانم دیگه هم اینجا بود دختر خاله اش با نامزدش ازدواج کردن انگار توی جامعه نیستن اینااا فقط یه کلمه گرفتن دستشون فیک فیک

میدونی چرا؟؟من از دیشب دو تا کاربریو گزارش دادم چون مسئولا نی نی سایت ادما باسوادین الکی کسی رو نمیبندن وقتی تو داری با مهربونی نصیحت میکنی و حرفی نزدی فحشی ندادی طرف بی حرمتی میکنه ترویج فساد میده دل چرکینه نفرین میکنه الفاظ بد بکارمیبره توام کاری جز گزارش از دستت برنمیاد یکبار همین رفتارو باهات بکنن میفهمی جایگاهشون همونه که تعلیق بشن

تا نصفه خوندم ترکید چی شد نگفت چطور جریان خیانتشون رو فهمیده

نه بابا انقدر حالش بده بود فقط التماس میکرد بگید چیکار کنم

در کمال استیصال بود

مادرش هم اون وسط به جای بچش به فکر روابط خانوادگیش

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
شماهم بودی تاپیکش؟من تا الان چندین مدل از اینجور تاپیکا دیدم همه هم واقعیت داشته نمیدونم ملت دنبال ز ...

چی بگم خواهر حالا بعضی ها اعتقاد دارن اینجور تاپیک ها برنامه ریزی شده است تا مثلا قبح خیانت بریزه

تا نصفه خوندم ترکید چی شد نگفت چطور جریان خیانتشون رو فهمیده

داشت میگفت میخواست ثابت کنه انقدر نی نی یار تگ کرد زنیکه تاپیکش ترکید

میدونی چرا؟؟من از دیشب دو تا کاربریو گزارش دادم چون مسئولا نی نی سایت ادما باسوادین الکی کسی رو نمیب ...

اینجا هم گزارش بزن دلت خنک بشه عقده ای بیمار امثال تو زیادن توی سایت