2777
2789
عنوان

درآمد برنامه نویسی چقدره 💹

72 بازدید | 11 پست

خیلیا اینو ازم میپرسن چقدر درآمد داری و کلا درآمد برنامه نویسی چقده

برنامه نویسی پردرامدترین شغل دنیاست منم درامدم بعد از 4 سال سابقه ی کاری درامد متغیری هست چون من از جایی حقوق ثابت دریافت نمیکنم ولی از چندجای مختلف درامد کسب میکنم یکی مارکت هایی مثل گوگل پلی و کافه بازار چون اپلیکیشن نویس هستم و یکی هم گرفتن پروژه های برنامه نویسی ( بیرون از سایت های فریلنسری ) و الان درامدم تو دو ماه گذشته به ترتیب 400 و 200 بوده ولی ماه های قبلترش حدودی 100 بوده

🪙 من سال بعدی قصد دارم یه کسب و کار خیلی بزرگ با سرمایم راه اندازی بکنم که فکر میکنم دیگه بتونم به خودم بگم یه پولدار واقعی

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درآمد هوش مصنوعی چبدره ؟

درامد هوش مصنوعی چیه؟

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن 👑🦅❤️‍🔥 راه ارتباطی با من در قسمت درباره ی من پروفایلم هست.

سلام احسن بهت عزیزم ،وخدا برات زیاد کنه ،دانشگاه تحصیل کردین

سلام مچکرم بله مهندسی کامپیوتر خوندم

ببخشید بد نوشتم منظورم این درآمد هوش مصنوعی چقدر هست ؟

خواهش میکنم ولی بازم متوجه نشدم چون کلمه ی هوش مصنوعی خالی بی معنیه

هوش مصنوعی = رشته ی هوش مصنوعی و تخصص هوش مصنوعی ؟

هوش مصنوعی = تولید محتوا با هوش مصنوعی ؟

هوش مصنوعی = خود هوش مصنوعی و صاحبش مثلا صاحب دیپ سیک؟

یا چیزهای مختلف دیگه

منظورت کدومه؟

بله منظورم رشته و تخصص هوش مصنوعی هست

رشته هوش مصنوعی باید ارشد بخونی تو ارشد هست

زیاد مدرکش مهم نیس باید دوره های بیرون دانشگاه طی بکنید چون تو دانشگاه فقط تئوری رو میگن

درامدش هم اگه متخصص باشید فوق العاده بالاست

میگم شما که کامپیوتر وبرنامه نویسی اینا بلدید اگه بتونید ترید هم کنید کهدخیلی درامدتون بالامیشا

یه زمانی اتفاقا رفتم سراغش اوایل

ولی کار من نیست و درآمدش هم به اندازه ی درامد برنامه نویسی نبود

الان ارز دیجیتالی دارم ولی ترید نمیکنم همونطور مونده ولتم