2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله هیچ کدوم نشانه ها را یاد نمیگیره کممممک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 152 پست
🥺🥺دارم دق میکنم اولاش خوب بود ،حقیقتش یه دعوای بدی داشتیم من و پدرش که شوهرم من و بدجور زد جلو چشم ...

خب پس بخاطر دعواس، علتش همونه ،به باباش بگین مرتب بهتون محبت زبونی کنه،بوستون کنه جلوش ،کادو بخره حتی یه شاخه گل و بغلت کنه وباهات شوخی کنه که باورش بشه حال دوتاتون خوبه درکنارهم، میتونی با مشاور مدرسه تونم درمیون بزاری که باهاش حرف بزنی،خب شما میگین اولش خوب بود بعد میگم حتما از چیزی ناراحته ولی نگفتین دعوا تونو دید،درست میشه ان شالله بشرطی که رفتار شما وباباش باهم درست بشه حتی اگه چشم دیدن همو هم نداشتین خدای نکرده ولی جلو بچه تون جوری وانمود کنین انگار عاشق همین و کلا محبت کلامی باباش به شما هم زیاد بشه همینطور با دخترتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط حواست باشه اول یک مرکز درست حسابی پیدا کن واسش تشخیص بگذارن بعد برو دنبال درمان .دختر منم مشکلش از دیماه کلاس اول نمود پیدا کرد .ریاضیش خوب بود. .البته از کلاس چهارم خوب شد ولی کلا یک کم ضعف حافظه داره ولی خوب کلا خوبه توی رنج دانش آموزان متوسط بالای کلاس هست...

باورت میشه وقتی فهمیدم ضعف حافظه دیداری داره با چه شگردهایی بهش یاد میدادم .مثلا به صاد میگفتیم ص خوابیده ..میگفتم ادم وایمیسته ظرف میشوره به خاطر همین ظرف را با ظ ایستاده مینویسیم. و کلی کشفیات مختص خودم که فکر کنم بد نباشه ازش یک کتاب چاپ کنم 😇ولی واسه دخترم جواب بود .

هنوزم که هنوزه میگه مامان یادته فلان کلمه را با چه رمزی به من یاد دادی .

سنجش بردم همه اش عالی بود

متاسفانه خیلی در تشخیص این قضایا ناآشنا هستن و اصلا سنجش را ملاک نگذارید .معلمها به جرات میگم نود و نه درصدشون اصلا نمیدونستن اختلال یادگیری چی هست .نمیدونم واقعا در مباحث درسی یک آموزگار نباید آشنایی با این موضوع مهم حداقل در حد غربالگری کردن دانش آموزی که دارن بهش اموزش میدن وجود داشته باشه .معلم کلاس اول هی میگفت خوبه راه میفته .طبیعیه و .... ،به حرفهاشون گوشی ندید علمش را ندارن بچه را ببرید یک مرکز درست حسابی بررسی بشه .دعوا پدر و مادر و ... میتونه تاثیر داشته باشه روی تمرکز و ... به هر حال با هر پیش زمینه ای این مشکل به وجود اومده باشه باید حل بشه تا بچه و خودتون کمتر اذیت بشید

خب بمونه مگه چی میشه یکم راه افتاد دیگه خودش میخونه ومینویسه البته بشرطی عادتش ندین که همش پیشش باشی ...

مشق هاشو عالی مینویسه. خیلی هم علاقه داره . ولی یاد نمیگیره . فقط رو نویسی میکنه .

احتمالا دخترت حساس و عاطفی نیست؟

اگه اینجوریه مشکل یادگیری نداره فقط اعتماد به نفس نداره..توی موقعیت هایی که بهش استرس وارد نشه و حالت شاد داشته باشه باهاش کار کن درست میشه..خیلی تشویقش کن..براش ستاره بزن ۱۰ تا شد جایزه بگیر..اینجوری تشویق میشه...احتمالا خودت استرس داری بهش منتقل میشه هی بدتر میشه..براش صدقه هم بده..

از هوش مصنوعی کمک بگیر

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...
۵جلدی احمد مهدوی فر رو بگیر براش

برای چیه؟

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
پس چرا بقیه بچه ها خوبن،،دخترم اولین دیکته اشو هیچ کلمه ای ننوشته باورتون میشه هیچی ننوشته و به معلم ...

عزیزم 🥲

تمرکزش پایینه

از خود معلم یا مشاور کمک بخواه

روانپزشک ببری دارو میده اگه عدم تمرکز داشته باشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن