2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله هیچ کدوم نشانه ها را یاد نمیگیره کممممک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3455 بازدید | 165 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه پیش دبستانی نفرستادیش

با روش دکتر محسنی باشعر خودت بهش یاد بده اینجوری مشتاق تر میشه

مثلا کلاه به سر صداش میاد آ آ آ

جوجه ها با خبر میشن ج ج ج

شغال اومد فرار کنید او او او

البته اینا با داستانه هر از اول شروع کن فلش کارت درست کن ترغیب میشه

پسر منم همین بود خجالتی بود همش میگف تو بیا منو ببر پیش بچه ها بگو باهام دوس شن منم اوایل همین کارو ...

خدا انشالله حفظش کنه، ولی من هر چقد به پسرم میگم بازم نمیتونه تو مدرسه وبیرون دوست پیدا کنه اون روز از سرکار برمیگشتم کیک وابمیوه و میوه گذاشتم بدم مدرسه بهش تا بخوره، چون مدرسه ش نزدیک خونمون وتو مسیرم هستش، دیدم تنهایی یه گوشه حیاط کنار واستاده به بچه های دیگه نگاه میکنه، قلبم هزار تیکه شد

خدا انشالله حفظش کنه، ولی من هر چقد به پسرم میگم بازم نمیتونه تو مدرسه وبیرون دوست پیدا کنه اون روز ...

پسرتون

لاغر اندام هست، با انگشتهای کشیده؟ گوشهاش هم آینه اتوبوسی

طبعشون سودا هست

دیر دوست میشه، ولی با وفا میشه

با معلمش صحبت کن، بگو بین بچه ها خودم بچه باادب و درسخونه؟

بعد دوتا تغذیه بخر، بگویکیش بده همون پسره

دیگه با هم دوست میشن

نه پسرم قد بلند و قیافش هم انصافا خوشگله ولی گوشهاش نرمال. ولی به شدت احساساتی هست

بچه ها یه مقدار کارهای خشن میکنن این زود گریه ش میگیره یا مثلااز تغذیه ش هم چند بار تعریف کرده که میده به بچه هایی که میخوان ولی تا میده دوست میشن وقتی نمیده دعواش میکنن. کلاسشونم ۲۰ نفر دانش اموز ، مثلا کلاس اول با بچه ها توپ بازی نمیکرد میترسید از پاش بزنن یا هلش بدن، ولی مثلا هوشش خیلی خوبه کلا از ۴ سالگی مانیتور گاز کلاج ماشین یا درجه امپر وکلا همه چی صفحه نمایش از حفظ میکشید اونم انگلیسی، خودش خودکار تا ۵ سالگی اعداد انگلیسی رو تا ۱۰۰ حفظ شده بود، چون با خودم میبردم سرکار و برا خودش برگه بر میداشت نقاشی میکشید وبه حروف واعداد دقت میکرد خودش یاد گرفته بود ولی فقط این موردش پدرمو در اورده که همش ناله میکنه چرا من دوستی ندارم، این رمانتیک بچه ها خشن هستن مثلا میگه میز بقلی خودکار رنگیم خواست دادم بهش دیگه پس نداد گفت گم شد. یا سر مدادم از رو مدادم میقاپه دیگه نمیده، خودش جرات نداره وسایلشو بگیره گریه میکنه. ولی یه نقاشی های میکشه ادم دلش غش میره انقد که مفهوم داره. منم این وضعیت میبینم ناراحت میشم و واقعا نمیدونم چه رفتاری باهاش داشته باشم. خدا کنه این مشکلم هم حل بشه و دسترسی به مشاور خوب هم ندارم حداقل یه راهنمایی بکنه

عزیزم 🥲تمرکزش پایینهاز خود معلم یا مشاور کمک بخواهروانپزشک ببری دارو میده اگه عدم تمرکز داشته باشه

باشه عزیزم ممنونم

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
احتمالا دخترت حساس و عاطفی نیست؟اگه اینجوریه مشکل یادگیری نداره فقط اعتماد به نفس نداره..توی موقعیت ...

بله خیلی استرسی هستم خودم ولی واقعا از امروز کلا روشمو عوض کردم به تک تک حرفای شما دوستان گل عمل کروم ،حسابی واسش بازی با نشانه ها و ترکیبات درست کردم وقتی شب شد و دیکته اشو گفتم باورم نمیشد واقعا بدون کمک من نوشت فقط در حد ۳ تا حرف جا افتاده کمکش کروم مثلا سارا آ را نذاشته بود ،خیلی راضی و خوشحال شدیم هممون واقعا ممنون از همگی🌹

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
نه پسرم قد بلند و قیافش هم انصافا خوشگله ولی گوشهاش نرمال. ولی به شدت احساساتی هستبچه ها یه مقدار کا ...

دوست عزیز این مدل خیلی زنگ خطر هست هم واسه خودش هم شما مخصوصا که پسر هست ،فکر میکنم اعتماد به نفس و قدرت نه گفتنش به شدت پایین هست ،خیلی خیییلی جدی بگیرید چون کاملا و صد در صد روی درسش ،روابط اجتماعیش،دوستابیش و....تاثیر میزار و فقط شمای مادر میتونید کمکش کنید فقط شما

من براش کتاب منو دوستام تهیه کردم خیلی راضیم

منظورتون ماجراهای منو دوستام هست؟

میشه یه توضیحی در مورد کتاب بدید

تو رو خدا اینجوری بهش نگو ....تکرار وتمرین وحوصله

باشه عزیزم حتما

مگه پیش دبستانی نفرستادیش با روش دکتر محسنی باشعر خودت بهش یاد بده اینجوری مشتاق تر میشه مثلا کلاه ب ...

پیش دبستانی رفته گلم ،حتی مدیر گفت دخترت عالیه که میتونه جهشی هم بخونه اول به سوم ،یه دفعه اینطوری شد از آذرماه کلا شوکه کرد همه را

عزیزم خوشحالم شدم که امروز با توصیه دوستان گفتید دخترتون بهتر عمل کرده خواستم بگم عجله نکنید که درمورد نظراتی که گفتن ببر روانپزشک، خیلی از کلاس اولی ها انگار یک سیستم در بدنشون باشه آخر آذز راه می افتند ولی داریم ی تعداد زیادی که درماههای بعد راه می افتند وجالب بدونید هستند بچه هایی که قبل از عید عالی بودند وبه علت خستگی بعداز عید ضعیف می شوند وی تعداد که معلم ازشان نا امید شده بود و کنار گذاشته بود معجزه وار عالی میشوند نمیتوانم بگویم نگران نباش چون مادری ودست خودت نیست اما می گویم نا امید نباش کلاس اولی برای راه افتادن تا اردیبهشت هم جا دارد والبته درمورد دختر گل تون فکر میکنم بيشتر مشکلش استرس باشد .چون میگویید هیچی نمی نویسید وخودش:را با کلمه بلد نیستم راحت میکند یعنی اول استرس گرفته بعد هم ازخودش نا امید شده که نمی تواند پس با هرکلمه ساده ای که می خواند ویا مینویسد تشویقش کنید حتی وقتی رو نویسی میکند تشویقی که شکل واقعی داشته باشد وباور کند در خانه بصورت رسمی وخشک کازنکنید فقط:بصورت تفریحی وبازی تابلو وایت برد بگیرید معلم بازی کنید خیلی هم نخواهید که ترکیب را فوری جواب دهد چون یک حالت انتزاعی دارد مثلا ر با آ چه میشه متوجه میشه ولی براش:سخته بخاد جواب بده خلاصه بهش:فرصت بدید چنان تویک هفته بترکونه که باورتون نشه .

دوست عزیز این مدل خیلی زنگ خطر هست هم واسه خودش هم شما مخصوصا که پسر هست ،فکر میکنم اعتماد به نفس و ...

خودمم تو فکرشم ولی باباش میگه منم بچه گیام مثل پسرم بودم نگران نباش به هر حال خدا رحم کنه منم تمام تلاشمو میکنم.