2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر قانون ها بد هست که بچه به قتل رسیده قاتل بعد دوسال اعدام شده حالا تصور کن مشکلات کوچیکتر از این ...

پدرش رضایت داده بود

مادرش دوسال با چندتا وکیل پیگیر شد تا حکم اعدام بگیره

حتی پول دیه ی زن رو تنهایی داد

نه فکر کنم چون پدر رضایت داده بوده باید یه مقدار از دیه رو پرداخت می کردند

واقعا نمیدونستم اینو.الان که دیگه اعدام کردن بازم اون پول باید پرداخت بشه..آخه اون که دیگه اعدام شد؟نمیفهمم

صبح یه تیکه فیلم آزار نامادریو دیدم وای قلبم درد میکنه از همون تایم .خدا هزاران بار لعنتش کنه .انقدررر آزارم داد اون صحنه ناخواسته جیغ زدم

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

از خونواده قاتل ولی چون مسئله رسانه ای شده بود مادر باز پیگیری کرد و اون شیطان صفت اعدام شد

از پدر زنش اینا ؟

عجب کثافتی همشون

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

همون ک از پله ها پرتش کرده بود پایین؟

وای اره من سر صبح دیدم قلبم داره کنده میشه

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

چقدر قانون ها بد هست که بچه به قتل رسیده قاتل بعد دوسال اعدام شده حالا تصور کن مشکلات کوچیکتر از این ...

چون پدر پفیوزش قیمش هست ومیگن رضایت داده_بنظرم اینکه پدر قیم بچه هست خیلی قانون بدیه وباید اصلاح بشه روهمین حسابم راحت بچه هاشون رومیکشن وخودشون بارضایت خودشون میان بیرون

بدبخت بچه نوشته بود د. طول هفته از نامادری کتک می خورده. اخر هفته ها هم که می رفته پیش مادرش ناپدری ...

چقد ظلم شد تو حق این بچه

چقد شانس نداشت از هیچ طرف

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم