2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرش رضایت داده بودمادرش اونقدر پیگیر شد تا حکم اعدام رو گرفت خداروشکر

بدبخت بچه نوشته بود د. طول هفته از نامادری کتک می خورده. اخر هفته ها هم که می رفته پیش مادرش ناپدری اون توی دستشویی زندانی می کرده! من نمی دونم یه بچه ۴ ساله چه گناهی کرده که گیر اینها افتاده بوده

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اره دیشب اعدام شدهپدر آوا رضایت داده بودمادرش رضایت نداد دیه رو هم تنهایی داد تا اعدام شه

دیه رو مردم کمک کرده بودن تا جمع بشه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اعدام شد اما اون بچه که زنده نمیشه 😔 مرگش باز ناراحتی نداره چون الان تو بهشته و راحت شده اما عذابی که کشید دلو آتیش میزنه

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
چون هر دو زن بودن دیه نداره

نه فکر کنم چون پدر رضایت داده بوده باید یه مقدار از دیه رو پرداخت می کردند

بدبخت بچه نوشته بود د. طول هفته از نامادری کتک می خورده. اخر هفته ها هم که می رفته پیش مادرش ناپدری ...

واقعا طلاق بدترین اتفاقه

کاش زن و شوهر از تفاهم داشتنشون مطمئن شن بعد بچه دار شن

همونی که وسط زمستون نامادریش از پله ها پرتش کرد پاییناینم پیج مادرش maman.ava.araz

آها

وای خدا لعنتش کنه

فیلمشو اون موقع دیدم چقد گریه کردم براش

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔