2777
2789
عنوان

کنکوریای ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست
آخه درسا عوض شدن و تاثیر کنکورم قطعی شده میگم نکنه بگن دوباره باید نهایی بدید

الان این خانمه میگه باید امتحان بدیم من یه جا خوندم ب جا درسای رشته ای ک میخایم امتحان بدیم نمره درسای اختصاصی رشته قبلیمون حساب میشه نمیدونم دارم خل میشم خیلی سردرگمم دیگه این چن وقت درسم نخوندم ناامید شدم ب کل🤕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی الان کتاب با کتاب بخونم؟ یه کتاب و تموم کنم برم سراغ بعدی؟ یا همه رو در کنار هم داشته باشم؟

کتاب ب کتاب 

مثلا یه کتاب داری سطحش ضعیفه اون یکی متوسط 

نمیتونی اینارو باهم بخونی 

باید از سطح پایین شروع کنی از تست های ساده و آسون تا برسی ب تست های سخت و چالشی

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
کتاب ب کتاب  مثلا یه کتاب داری سطحش ضعیفه اون یکی متوسط  نمیتونی اینارو باهم بخونی  ...

بله.. درست میگی.. من الان ۵ تا منبع دارم به نظرت میتونم تا ۱۰ ماه دیگه برسونم خودمو؟🥲

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
بله.. درست میگی.. من الان ۵ تا منبع دارم به نظرت میتونم تا ۱۰ ماه دیگه برسونم خودمو؟🥲

میتونی با برنامه ریزی 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
میتونی با برنامه ریزی 

ممنونن🥰🤍

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓