2777
2789
عنوان

کنکوریای ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست
رشتت تو دبیرستان چی بوده؟ نظام جدیدی؟

آره نظام جدید.. انسانی ام

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من کارشناسی فیزیک خوندم از اول دوس نداشتم ریاضی بخونم خلاصه کار پیدا نکردم دو بارم ارشد پیراپزش ...

میرم دنبال علاقه م 

دوباره تلاش کن اگه نکنی در آینده حسرتشو میخوری

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشمم 🤕😥

میگذره اینم🙃

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
اوم.. ببین من منابعم ایناس عمومی شهاب اناری(قبلا خریده بودم) جلد اول شهاب اناری تخصصی جلد دومش موج ...

منابع هرچقدر زیاد باشه بیشتر سردرگم میشی 

دو سه تا داشته باشی کافیه 

همین منابعت رو کامل بخون ب اصطلاح کتاب رو بجو 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
آخه دوباره امتحان نهایی بدم ینی؟من دهه هفتادیم😌

اگه هدفت واست مهمه آره 

نهایی های تجربی رو پاس کن که بتونی کنکورش رو شرکت کنی

منابع هرچقدر زیاد باشه بیشتر سردرگم میشی  دو سه تا داشته باشی کافیه  همین منابعت رو کامل ...

آخه قصدم اینه ۲ یا سه رقمی بشم ایشالا میخوام منابع کامل باشن که همرو باهم بخونم🥲

اگه هدفت واست مهمه آره  نهایی های تجربی رو پاس کن که بتونی کنکورش رو شرکت کنی

چجوری باید شرکت کنم

من از اردیبهش شروع کردم زیست ده و یازدهو دارم میخونم اگه این مصوبه نبود کارم راحتتره بود☹

آخه قصدم اینه ۲ یا سه رقمی بشم ایشالا میخوام منابع کامل باشن که همرو باهم بخونم🥲

پله ب پله میتونی منابع رو بخونی 

نه یکجا و همزمان 

از کتاب های سطح پایین شروع کن و برس ب کتابهای سخت و چالشی

چجوری باید شرکت کنم من از اردیبهش شروع کردم زیست ده و یازدهو دارم میخونم اگه این مصوبه نبود کارم را ...

میگن باید بری مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی و بگی که میخوای نهایی های تجربی رو پاس کنی

پله ب پله میتونی منابع رو بخونی  نه یکجا و همزمان  از کتاب های سطح پایین شروع کن و برس ب ...

ینی الان کتاب با کتاب بخونم؟ یه کتاب و تموم کنم برم سراغ بعدی؟ یا همه رو در کنار هم داشته باشم؟