2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 49 پست
هه شوهرم منم هربارمیگه مال دوستمه ولی اینباراسمش توپیام بودنتونست انکارکنه

عزیزم میدونم سخته ولی من دیگه بیخالش شدم کلا براخودم میخوام زندگی کنم بزاربره پی لیاقتش بحهنم ،،،سرکارمیری؟؟

عزیزم میدونم سخته ولی من دیگه بیخالش شدم کلا براخودم میخوام زندگی کنم بزاربره پی لیاقتش بحهنم ،،،سرک ...

منم بهش گفتم دیگه بهت کاری ندارم،دیشب حرف میزدیم هزارتاقسم خوردکه فقط درحدچندروزچت کرده بوده وقول دادقسم خوردکه دیگه تکرارنکنه،شوهرمن خیلی روی این چیزهاحساس بود میگفت مردی که خیانت کنه ازهمه دنیاپست تره تااینکه با یکی ازدوستای متاهلش صمیمی شد اون خیانت میکرد،زنش هم میدونست ،دیگه اونوکه دیداینجوری شددیشب بهش گفتم حذفش کن اززندکیمون،نه گلم سرکارنمیرم ویه پسر۴ساله ام دارم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم بهش گفتم دیگه بهت کاری ندارم،دیشب حرف میزدیم هزارتاقسم خوردکه فقط درحدچندروزچت کرده بوده وقول دا ...

عزیزم چقدویژگی شوهرامون مثل همه بخدا شوهرمنم ایقدرواین چیزاحساس بودک من باخودم میگفتم یه روزخطای اینجوری ازدستم نره شوهرم میکشم یعنی ایقدبه خودش اعتمادداشتم ک ازاین کارا نمیکنه ولی به خودم اعتمادنداشتم اره شوهرمن هم بارفقیاش گشت ایطوری شدولی من بخاطربچم بیخالیش شدم خودم هم خداروشکرسرکارم نیازی بهش ندارم خودش باوجدانش زندگی کنه

عزیزم چقدویژگی شوهرامون مثل همه بخدا شوهرمنم ایقدرواین چیزاحساس بودک من باخودم میگفتم یه روزخطای این ...

خوشبحالت که دستت توجیب خودته انشالله همیشه سلامت باشی،خداازاین ادماکه خونه خراب کنن وروی رفیقاشون تاثیرمیزارنتاثیرمیزارن،حالا زن اون مرتیکه به من میگه شوهرمن پاک پاکه شوهرتوخورده شیشه داره

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خوشبحالت که دستت توجیب خودته انشالله همیشه سلامت باشی،خداازاین ادماکه خونه خراب کنن وروی رفیقاشون تا ...

ممنون عزیزم انشاا....براشما هم درس میشه اصلابه حرف بقیه اهمیت نده هرکی تواین دنیا یجوری زجرمیکشه قسمت ماهم این بودبیخیال

2790
2778
2791
2779
2792