2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 49 پست
چه اشتباهی کردی نرفتی من اگه شرایط تورو داشتم که خانوادم پشتمم یه لحظه صبر نمیکردم چون پیرم کرد خیان ...

اره اشتباه کردم ساده بودم خدابکشم ک پای یکی دیگه روتوای زندگی بازکردم چقدخدا تحمل کردبهم بچه ندادیچیزی میدونست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتی رابطه با زن غریبه در حد چت هم خیلی برای ما زنا زجر آوره .چون همش تو ذهنمون میگیم چی کم داشتم که ...

فقط به دروغ محبت میکردوزبون بازه من خودم کارمندرسمی وخانواده دارم قیافم هم خوبه ولی اون کل ازنظرخانواده هم چیزی نی من فقط ساده بودم

فقط به دروغ محبت میکردوزبون بازه من خودم کارمندرسمی وخانواده دارم قیافم هم خوبه ولی اون کل ازنظرخانو ...

انقدر خودتو سرزنش نکن عزیزم چیزی درست نمیشه

خودتو آروم کن و تصمیم درست بگیر،تصمیمی که چند سال دیگه پشیمون نشی،مثل من که الان دوتا بچه دارم و کاری ازم بر نمیاد

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست
فقط به دروغ محبت میکردوزبون بازه من خودم کارمندرسمی وخانواده دارم قیافم هم خوبه ولی اون کل ازنظرخانو ...

خیلی وقت چت رو شروع کردع؟ .اولین بارشه یا نه؟

اگه اولین بارع بنظرم جای تامل داره و راهی برا بخشیدنش  اگه هس

نی نی دوس دالم .میشه برام دعا کنی دامنم سبز شه🥺🥺🥺
عزیزم چقدسخته شما خیانتش درچه حدبود..منم نابودشدمچقدبهم ظلم کردوتحمل کردم چقدحرف خانوادم راردکردم نا ...

خودش هزارتاقسم خوردکه فقط درحدچت کردن بوده،ولی من باورنمیکنم،منم بخاطرخیلی کارهاکردم ازهمه نظرش ازش سرم ولی نمیدونم چرااین کارهارومیکنه،چندشب پیشم یه استوری گذاشته بوددوستش ازش پرسیده بودبرای کیه اینم گفته بودبرای دوست اجتماعیمه،دیگه نمیدونم چیکارکنم ازدستش😪 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خیلی وقت چت رو شروع کردع؟ .اولین بارشه یا نه؟ اگه اولین بارع بنظرم جای تامل داره و راهی برا بخشیدنش ...

میدونی اصلا فقط یکی ازچتاش دیدم حالم بدشدنگاه نکردم بقیش رونمیدونم اولین باره دیدم چتش رو

خودش هزارتاقسم خوردکه فقط درحدچت کردن بوده،ولی من باورنمیکنم،منم بخاطرخیلی کارهاکردم ازهمه نظرش ازش ...

لیاقت ماروندارن هی خدا میزنه پس سرشون لومیرن واخرجواب خیانتشون رومیگیرن منکه هرکی کوچکترین کاری بهام کردخدا گذاشت توکاسش امیدوارم جوابش روبده واگذاره به خداا...اره باورنکن اصلا راستش رونمیگن اگه میخواستن راستش روبگن خیانت نمیکردن

لیاقت ماروندارن هی خدا میزنه پس سرشون لومیرن واخرجواب خیانتشون رومیگیرن منکه هرکی کوچکترین کاری بهام ...

خداکنه جوابشون روبگیرن،من بهش گفتم مطمئن باش توم خیانت میبینی چون ازقدیم گفتندرمردم رونزن باانگشت درت رامیزنندبامشت

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خواهرخدای ماهم بزرگه چون ماصاف وصادق بودیم اونا خیانتکار

تنهادلخوشی منم همینه که خدا میبینه.باهاش حرف زدی؟

تنهادلخوشی منم همینه که خدا میبینه.باهاش حرف زدی؟

فقط صبح بهش پیام دادم همه چی روگفتم ولی انکارمیکنه الکی گفت دوستم چت کردگفتم عکس وشماره توروچرافرستاد...الان دیگه نگاه توصورتش نمیکنم ازش متنفرشدم

فقط صبح بهش پیام دادم همه چی روگفتم ولی انکارمیکنه الکی گفت دوستم چت کردگفتم عکس وشماره توروچرافرستا ...

هه شوهرم منم هربارمیگه مال دوستمه ولی اینباراسمش توپیام بودنتونست انکارکنه

2790
2778
2791
2779
2792