2777
2789
عنوان

مسافرت

86 بازدید | 7 پست

سلام برمن سلام برشما

واسه مسافرت چه چیزایی لازمه بردارم؟همش حس میکنم چیزی جا گذاشتم

و چیکار کنم؟

خیلی حساسما حتی سر اهنگای فلش هم نشستم تامل کردم😆خیلی وقتم هست مسافرت نرفتیم کلا هممون خیلی استرس داریم...

و راستی بنظرتون هدفن ببرم یا هنذفری دارم دیگه؟

من خیلی اهل رنگای تیره ام همش مشکی میپوشم حالا بخوام یه تیپ رنگارنگ بزنم زشته؟😅

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیپ رنگی رنگی بزن

نمیتونم...مشکی ارومم میکنه و کمتر به چشم میام بعدشم پوستم خیلی سفیده مشکی خیلی بم میاد

حالا یه مانتو دارم خیلی پارچش قشنگه سفیده با گلای صورتی و ابی پوشیدم خیلی خوب بود ولی خب روم نمیشه بنظرم مشکی سنگین تره حس میکنم شبیه مربی های مهد کودک میشم😆

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

چقد شوهر منی شما  برا مسافرت اول ماه دیه از الان دنبال لیست و قابلمس 🤕

🤣🤣🤣من نشستم لیست نوشتم هی تیک میزنم

همش دوس دارم از رو برنامه بریم و خیلی تمیز و مرتب باشیم خوش بگذره

هتلارو که رزور کردن به من نگفتن و کردن انقد جیغ زدم گفتم وای به حالتون اگه بد باشه😑😆

🤣🤣🤣من نشستم لیست نوشتم هی تیک میزنم همش دوس دارم از رو برنامه بریم و خیلی تمیز و مرتب باشیم خوش ...

دقیقا شوهر منی بخدا رفته هتل و اینارو گرفته الانم چسبیده بمن لیست نوشتی 🥲😅تازه دنبال قابلمس بریم براش ماهی بپزم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
دقیقا شوهر منی بخدا رفته هتل و اینارو گرفته الانم چسبیده بمن لیست نوشتی 🥲😅تازه دنبال قابلمس بریم ب ...

🤣🤣🤣