2821
2789
عنوان

دنبالچه مرغ 😐

510 بازدید | 41 پست

یه بنده خدایی که خیلی ادعا آشپز بودن داره باسن مرغو درست کرده بود یه عده هم به به میکردن آخه مگه میشه پشت مرغ که نزدیک محل مدفوع مرغ هستو خورد برام سواله؟؟؟

وچندش

نظرسنجی

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو سگم نمیخوره

ولله تو تاپیک یکی همینجا دیدم حالم به هم خورد

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

ولله تو تاپیک یکی همینجا دیدم حالم به هم خورد

یعنی دنبالچه مرغو با برنج میخورن 😕؟

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

یعنی دنبالچه مرغو با برنج میخورن 😕؟

اره کنارش برنج دیدم توبه

تا حالا نخوردیم.معمولا دور میریزیم

ولله ماجلو سگ گربه میندازیم

اره کنارش برنج دیدم توبه

وای خیلی بده ک

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 🚫درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

😂🤣وای یاد مادرشوهرم افتادم بنده خدا توی یخچال مرغ فروشی بسته بندی شدهاش رو دیده بود، اومده بود با ...

جدی مگه قابل مصرفه؟؟

😂🤣وای یاد مادرشوهرم افتادم بنده خدا توی یخچال مرغ فروشی بسته بندی شدهاش رو دیده بود، اومده بود با چشمای درشت شده واسه منو شوهرم تعریف میکرد میگفت وااااای بگید توی مرغ فروشی چی دیدم؟😳😳

کلی ک... مررررغ برای فروش😳یعنی اینارو چکار میکنن؟ به چه دردشون میخوره؟😳

بنده خدا تو این سن نمیدونست یه عده باسن مرغ مصرف میکنن