2777
2789
عنوان

مسافرت

86 بازدید | 7 پست

سلام برمن سلام برشما

واسه مسافرت چه چیزایی لازمه بردارم؟همش حس میکنم چیزی جا گذاشتم

و چیکار کنم؟

خیلی حساسما حتی سر اهنگای فلش هم نشستم تامل کردم😆خیلی وقتم هست مسافرت نرفتیم کلا هممون خیلی استرس داریم...

و راستی بنظرتون هدفن ببرم یا هنذفری دارم دیگه؟

من خیلی اهل رنگای تیره ام همش مشکی میپوشم حالا بخوام یه تیپ رنگارنگ بزنم زشته؟😅

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیپ رنگی رنگی بزن

نمیتونم...مشکی ارومم میکنه و کمتر به چشم میام بعدشم پوستم خیلی سفیده مشکی خیلی بم میاد

حالا یه مانتو دارم خیلی پارچش قشنگه سفیده با گلای صورتی و ابی پوشیدم خیلی خوب بود ولی خب روم نمیشه بنظرم مشکی سنگین تره حس میکنم شبیه مربی های مهد کودک میشم😆

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

چقد شوهر منی شما  برا مسافرت اول ماه دیه از الان دنبال لیست و قابلمس 🤕

🤣🤣🤣من نشستم لیست نوشتم هی تیک میزنم

همش دوس دارم از رو برنامه بریم و خیلی تمیز و مرتب باشیم خوش بگذره

هتلارو که رزور کردن به من نگفتن و کردن انقد جیغ زدم گفتم وای به حالتون اگه بد باشه😑😆

🤣🤣🤣من نشستم لیست نوشتم هی تیک میزنم همش دوس دارم از رو برنامه بریم و خیلی تمیز و مرتب باشیم خوش ...

دقیقا شوهر منی بخدا رفته هتل و اینارو گرفته الانم چسبیده بمن لیست نوشتی 🥲😅تازه دنبال قابلمس بریم براش ماهی بپزم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
دقیقا شوهر منی بخدا رفته هتل و اینارو گرفته الانم چسبیده بمن لیست نوشتی 🥲😅تازه دنبال قابلمس بریم ب ...

🤣🤣🤣