واااای منم داشتم ، واقعا داشتم میمردم ، خدا خیرش بده یه دکتر رفتم یک هفته ای تموم شد پشت کمرم پر بود، بخاطر حساسیت هست
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
تهرانم ، دکترش رو ول کن بخوای عکس داروهامو میفرستم
سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
اگه قارچ پوستی باشه باید لباساتو تو بعد ازشستن افتاب داغ بذاری یا اتو کنی وداروهایی که بهت داده رو مصرف کنی که احتمالا یه شامپو ضد قارچه وکوتریماکسازول اگه اشتباه نکنم
همون لباساتو یا توافتاب داغ چن ساعت بذاری یا اتو کنی و دوباره همون داروهارو مصرف کن ولی یه بار شبیه این مشکلو داشتم یمقدار الکل زدم به قسمتی که خارش داشت بعدش خوب شد
کلوتریمازول که سه روز بزنی اون لکه میره . صابون گوگرد هم خوبه که دوباره نزنه ولی بدنی که مستعد باشه میزنه دکتر به من گفت اسیدیته بدنت کمه واسه همین مستعدی من باهاش کنار اومدم هر جا میزنه سزیع پمادو میزنم میره تا دور بعد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚