2777
2789
عنوان

کسی قارچ پوستی گرفته تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 21 پست
ممننون میشم و دعاگوت

زیرش هم اون کذه درمورد نحوه استفاده قرص هست که من فقط یک دونه استفاده کردم 

شامپو رو هم مقداریشو میریزی تو ظرف با آب مخاوط میکنی و دوروز در میون در حموم اخر سر که حمومت تموم شد میمالی به بدنت و میزاری ده دقیقه میمونه و بعد اب کشی میکنی 

پماد رو هم روزی دوبار به بدنت میزنی 

من همون هفته اول درست شدم

توجه بکن پماد کلومازول با کلوبتامازول فرق داره و کلوبتامازول اصلا برای این بیماری نیست و حتی کورتون داره و تشدیدش میکنه 

من از این شامپو به کف سرمم زدم 

اگر متاهلی همسرت هم فقط یک یا دوبار مقداری از این شامپو رو در ظرف آب حل کنه و به بدنش بزنه 

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
زیرش هم اون کذه درمورد نحوه استفاده قرص هست که من فقط یک دونه استفاده کردم  شامپو رو هم مقداری ...

ممنون عزیزم شامپو و پمادش را که زدم ولی قرصعه را نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم شامپو و پمادش را که زدم ولی قرصعه را نه

اسم پماد رو دقت کن من چون اسماشون شبیه بود اشتباهی میزدم ،

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
اسم پماد رو دقت کن من چون اسماشون شبیه بود اشتباهی میزدم ،

اره عزیزم پایینش زده کلوتریملزول فقط موندم چرا پردنیزول می‌داده چون این دارو را نوشته کسانی که عفونت قارچی دارن نخورن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

اره عزیزم پایینش زده کلوتریملزول فقط موندم چرا پردنیزول می‌داده چون این دارو را نوشته کسانی که عفونت ...

عشقم من قبلا خودم پماد میگرفتم میزدم اما دیگه یکسالی بود که جواب نمیداد تنم بشدت میخوارید لباس پلاستیکی میپوشیدم فرداش کلی لک قوه ای میز تنم 

بالاخره رفتم دکتر و گفتم حتما میخواد شامپو گوگردی بده 

دکتر گفت این بیماری توی زنت هست و فقط میشه کنترلش کرد 

گفت اینارو استفاده کن بهتر میشی 

من باورم نمیشد اینقدر زود جواب بگیرم 

از پماد خودم پنج تا خریدم فکر میکردم طول درمانم زیاد میشه اما حتی یکیش هم تموم نشده لکام محو شد 

البته تمام لباسامم از نو شستم که نکنه چیزی از قبل بوونه 

لیفمن انداختم دور و جدید گرفتم 

خداروشکر درست شدم 

طب سنتی افلاطون درمان قارچ پوستی 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
عشقم من قبلا خودم پماد میگرفتم میزدم اما دیگه یکسالی بود که جواب نمیداد تنم بشدت میخوارید لباس پلاست ...

سلام چ پمادی زدین تروخدا کمکم گنین هر چی دکتر میرم فایده نداره اولش میخاره و قرمز میشه بعد قهوه ای

2790
2778
2791
2779
2792