2777
2789
عنوان

کسی قارچ پوستی گرفته تا حالا

2592 بازدید | 21 پست

درمان قطعیش چیه خسته شدم دیگه بارها دکتر رفتم می‌ره و میاد کشاله رانمه اگه خارش نداشت رهاش میکردم ولی میخارع 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

واااای منم داشتم ، واقعا داشتم میمردم ، خدا خیرش بده یه دکتر رفتم یک هفته ای تموم شد پشت کمرم پر بود، بخاطر حساسیت هست

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای منم داشتم ، واقعا داشتم میمردم ، خدا خیرش بده یه دکتر رفتم یک هفته ای تموم شد پشت کمرم پر بود ...

کدوم شهر

من برادخترم یه پمادمیزنم باشامپوضدقارچ چندروزکم رنگ میشه دوباره میادپشت گردنشه کسی درمان قطعی بلده

من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند.
کدوم شهر

تهرانم ، دکترش رو ول کن بخوای عکس داروهامو میفرستم

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
ممننون میشم و دعاگوت

واسا

اگه قارچ پوستی باشه باید لباساتو تو بعد ازشستن  افتاب داغ  بذاری یا اتو کنی وداروهایی که ب ...

کلوتریمازوله آره مصرف کردم تا حالا سه چهار بار 

کلوتریمازوله آره مصرف کردم تا حالا سه چهار بار 

همون لباساتو یا توافتاب داغ چن ساعت بذاری یا اتو کنی و دوباره همون داروهارو مصرف کن  ولی یه بار شبیه این مشکلو داشتم یمقدار الکل زدم به قسمتی که خارش داشت بعدش خوب شد 

کلوتریمازول که سه روز بزنی اون لکه میره . صابون گوگرد هم خوبه که دوباره نزنه ولی بدنی که مستعد باشه میزنه ‌دکتر به من گفت اسیدیته بدنت کمه واسه همین مستعدی من باهاش کنار اومدم هر جا میزنه سزیع پمادو میزنم میره تا دور بعد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚