اره ولی ارزششو داشت وقتی میری لباسهای خوشگل میخری و وقتی میپوشی همه میگن وای چه بهت میاد وقتی توی ا ...
من امسال سومین بار دارم تلاش میکنم کم کنم..پارسال بخاطر کنکور و درس و استرس اضافه وزن داشتم و حتی بیرون میرفتم جایی مانتوم تنگ شده بود و شکمم تا میشد و حالم از خودم بهم میخورد..از اونور ران پا چاقن..مبخوام لاغرشونکنم و کلا تغییر کنمحداقل به یه چیزی افتخار کنم و دستاورد داشته باشم..پارسال کم کردم ولی کم چون وسطاش استوپوزن داشتم هرچی ورزش میکردم کم نمیشد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سی کیلو کم کردم البته یه بار رژیم گرفتم۲۴ کیلو کم کردم رعایت نکردم برگشت و دوباره رژیم گرفتم الان۶۳ ...
واییی آفرین چجوری اینقد کم کردی وزنتو به منم بگو آفرین
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )