2777
2789
عنوان

کاهش وزن

421 بازدید | 18 پست

بنظرتون لاغر کردن میتونه یه هدف بزرگ و سخت باشه؟؟

اونم ۵ یا ۱۰ کیلو به بالا کم کنید..اونم با روش رژیم و ورزش؟

لطفا از تجربیاتتون بگید و اگه کسی لاغر کرده و به وزن مدنظرش رسیده چ حسی داشتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به خودت سخت نگیر هدفت رو بزار روی یه سال 

هرچی دوست داری بخور ولی به اندازه کم و آهسته غذا بخور اینحوری ذهنت میگه عه من آزادم همه چی بخورم ولی حریص نمیشه 

به خودت توی ورزش کردن سخت نگیر از روزی ده دقیقه شروع کن کم کم آهسته آهسته وزن کم کن ماندگار میشه 

من الان یه ماهه شروع کردم به همین روش پنج کیلو کم کردم با اینکه هیچ سختی نکشیدم و گرسنه هم نشدم و محدودیت هم نداشتم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
حس عن😂 حس افسردگی همه لباس ها گشاد ریزش موی شدید افت قند خون سوزش معده😂😂

😂 رژیم نیس انگار قحطی اومده😅

ولی رزیم سفت و سخت خییلی بده..من دیدم از نزدیک کسایی که دنبال کاهش وزن شدید بودن و مشکل پیدا کردن

سی کیلو کم کردم البته یه بار رژیم گرفتم۲۴ کیلو کم کردم رعایت نکردم برگشت و دوباره رژیم گرفتم الان۶۳ هستم  این ۳ کیلو رو هم کم کنم میرم بدنسازی که دوباره چاق نشم دوتاشو باهم حساب کنم میشه ۵۰ کیلو

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
اصلا به خودت سخت نگیر هدفت رو بزار روی یه سال  هرچی دوست داری بخور ولی به اندازه کم و آهسته غذ ...

اره خب منم از تیر شروع کردم..ولی نمیخوام گرسنه باشم و به خودم سخت بگیرم ولی همچنین اندامم برام‌ مهمه😎..تو یه ماه ۵ کیلو کم کردی؟؟

من ۶۲ بودم رسیدم ۵۵ حسش فوق العادستتت شکم صافمو هی میبینم ذوق مرگ میشم

ای جان😍😍😍 منم خیلی دوست دارم هیکل عالی داشته باشم...به خصوص سینه های خوش فرم..باسن گرد و ایستاده و شکم صاف و ران خوش تراش😂😂😂🤤🤤🤤😍

همه چی بخورین ولی فاصله زمانی سوزوندن اون غذا رو به بدن بدین که بتونه بسوزونه اینطوریرهم گرسنگی نمیکشین هم همه چی میخورن 

فاصله ای که دهن میتونه بجنبه و غذا بخوره دو و نیم تا سه ساعت هست

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
ای جان😍😍😍 منم خیلی دوست دارم هیکل عالی داشته باشم...به خصوص سینه های خوش فرم..باسن گرد و ایستاده ...

من بندر ترکمن درس خوندم راهنمایی

خانم های ترکمن ذره ای شکم ندارن تو هیچ سنی من ندیدم

قد بلند مانکنن همه

بعد تو فامیلم همه همسنام مانکن

من عقده ی لاغری به دلم مونده بود

الان وزنت چنده ؟

بیین دشمن هیکل خوب غذا نیست تنبلیه

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
۳۰ خیلی زیاده😐

اره ولی ارزششو داشت وقتی میری لباسهای خوشگل میخری و وقتی میپوشی همه میگن وای چه بهت میاد

وقتی توی انجام کارهات فرض میشی  

وقتی زود خسته نمیشی خیلی حس خوبیه

من چاق بودم بچم ۳ کیلو بود وقتی بغلش میکردم نمیتونستم از زمین بلند شم باید یکی کمکم میکرد

۷۲ هس و میخوام به ۶۰ برسونم اگه شد به ۵۷ میرسونمش

ببین لاغری ۷۰ ٪ غذاست من این وزنو با کاری شماری کم کردم

برنامه مانکن به نظرم خوبه 

کانال جم فیت تو تلگرام ویدئو های اروبیک میزاره مثلا ۴۵ دقیقه است انجامش به شدت کالری سوزه

لاغری سخت نیست فقط ما به تنبلی عادت کردیم مشکل همینه فقط

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤