یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هرچی دوست داری بخور ولی به اندازه کم و آهسته غذا بخور اینحوری ذهنت میگه عه من آزادم همه چی بخورم ولی حریص نمیشه
به خودت توی ورزش کردن سخت نگیر از روزی ده دقیقه شروع کن کم کم آهسته آهسته وزن کم کن ماندگار میشه
من الان یه ماهه شروع کردم به همین روش پنج کیلو کم کردم با اینکه هیچ سختی نکشیدم و گرسنه هم نشدم و محدودیت هم نداشتم
نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه میکنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
سی کیلو کم کردم البته یه بار رژیم گرفتم۲۴ کیلو کم کردم رعایت نکردم برگشت و دوباره رژیم گرفتم الان۶۳ هستم این ۳ کیلو رو هم کم کنم میرم بدنسازی که دوباره چاق نشم دوتاشو باهم حساب کنم میشه ۵۰ کیلو
به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤