2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شالله ببین فقط ناامید نشو اگه وزنت اول کم نشد مطمن باش داری سایز کم میکنی اصلا ول نکن رژیمو

اراده خیلی مهم من اکثرا نیمه راه ول میکنم الان تصمیم گرفتم‌جدی ادامه بدم چون خسته شدم

اراده خیلی مهم من اکثرا نیمه راه ول میکنم الان تصمیم گرفتم‌جدی ادامه بدم چون خسته شدم

اره اگه رعایت کنی ببینی وزنت پایین میاد اونموقع انرژی میگیری خودت ادامه میدیش تا به هدف ت برسی

وزن شروع ۷۸ ❌️
۹۶ باید بشم ۶۶ 

ممن دوهفتس شروع کردم کالری شماریو تو دوهفته سه کیلو کم کردم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

ببین منم مث تو نا امیده ناامید بودم اما گفتم ی دوهفته امتحانی رژیم بگیرم اگه کم کردم چ عالی اما نکردم ول میکنم ب درک ک چاق میشم هفته ی پیش وزن کردم سه کیلو کم کرده بودم در عین نا باوری. ببین داشتم پرواز میکردم.. چن تا از لباسایی ک برام تنگ شده بودو پوشیدم ی کوچولو ازاد شده بود عالی بود کلی انرژی مثبت گرفتم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡