2777
2789
ببین منم مث تو نا امیده ناامید بودم اما گفتم ی دوهفته امتحانی رژیم بگیرم اگه کم کردم چ عالی اما نکرد ...

چه عالی من هم پا ندارم وگرنه اگر بخوام ادامه بدم حتما ادامه میدم تو مسیر یکم‌نا امید میشم کسی نیست باهاش رقابت‌کنم 

چه عالی من هم پا ندارم وگرنه اگر بخوام ادامه بدم حتما ادامه میدم تو مسیر یکم‌نا امید میشم کسی نیست ب ...

گروه ولتساپ دارم دوس داری تو خصوصی شمارتو بده ادت کنم.. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه عالی من هم پا ندارم وگرنه اگر بخوام ادامه بدم حتما ادامه میدم تو مسیر یکم‌نا امید میشم کسی نیست ب ...

همین جا میتونی دوست بشی با کسی با هم در ارتباط باشید رقابت کنی 

وزن شروع ۷۸ ❌️
عزمزمه میشه درمورد رژیمی توضیح بدی ،زیکزاکی یعنی چطوری؟ 

من کالری مجازم ۱۳۰۰ هست مثلا امروز اگه ۹۰۰ کالری بگیرم فردا ۷۰۰ میگیرم پس فردا ۸۰۰ فرداش ۷۵۰ 

وزن شروع ۷۸ ❌️
من کالری مجازم ۱۳۰۰ هست مثلا امروز اگه ۹۰۰ کالری بگیرم فردا ۷۰۰ میگیرم پس فردا ۸۰۰ فرداش ۷۵۰ 

آهاا یعنی نباید ۱۳۰۰ مصرف کنی باید کمتر مصرف بشه ،

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
آهاا یعنی نباید ۱۳۰۰ مصرف کنی باید کمتر مصرف بشه ،

نه گلم یه روز تا ۱۳۰۰ مصرف میکنم ازادم یک روز در هفته که میشه چیت . دو روز در هفته فست هستم یعنی کالری دریافتیم بیشتر از ۷۰۰ نیست.میگم زیگراکی که بدنت به دریافت مقدار همسان کالری عادت نکنه استپ وزنی نکنی اینجور به بدنت شوک وارد میکنی . هیچ موقع نزار کالری دریافتی هر روزت یه عدد خاص باشه 

وزن شروع ۷۸ ❌️
برنامه زیره رو نصب کن اطلاعاتتو وارد کن بیش از کالری که باید بگیری نخور

من نوسانی بین ۵۰۰ تا ۱۱۰۰ میخورم و بیشتر اوقات ۸۰۰ کالری بیشتر نمیتونم بخورم ولی رو ۸۳ استپ زدم چیکار کنم ؟روزی یکساعتم ورزش دارم

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

بنظرم اروم اهسته کم کنید اصلا بدنتونو درگیر نکنید.

من خودم فعلا کم خوری و شروع کردم و حذف قند و سرخکردنی ها

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)