2777
2789
در هفته چیت و فست بودنت رو رعایت میکنی ؟

اره ۳ روز حدودا در هفته فست از ۱۰ شب تا ۱۲ صب میگیرم چیتم یک بار شایذ

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نوسانی بین ۵۰۰ تا ۱۱۰۰ میخورم و بیشتر اوقات ۸۰۰ کالری بیشتر نمیتونم بخورم ولی رو ۸۳ استپ زدم چیکا ...

یه دو سه روز رژیم ول کن فست فود بخور.بدنت عادت کرده 

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
چقد زود وزن کم کردی 

ماه اول همون تیرماه علاوه برکالری شماری تو خونه زومبا نیم ساعت انجام میدادم ماه اول رسیدم به ۸۲ تا انتهای مرداد هم ۷۷ تا ببینم شهریور چی میشه ولی خب شیرینی جات نمیخورم نوشابه نمیخورم فست فود به ندرت اونم اگه مهمون باشیم جایی وگرنه تو خونه اصلا 

وزن شروع ۷۸ ❌️
فست منظورم اینه مثلا بیش از ۵۰۰ کالری نگیری در طی یک روز گلم 

اره دارم ۱ بار درهفته

دارم سعی میکنم اروم باشم و به مسائل ساده بی تفاوت باشم و با خودم مهربون باشم،اگه راهکاری داری ممنون میشم کمکم کنی❣️
من نوسانی بین ۵۰۰ تا ۱۱۰۰ میخورم و بیشتر اوقات ۸۰۰ کالری بیشتر نمیتونم بخورم ولی رو ۸۳ استپ زدم چیکا ...

در هفته حتما یه روز چیت باش حداقل تا کالری مجازت مثلا ۱۵۰۰ کالری بگیر اینجور بدنت بهش شوک وارد میشه نمیتونی زیاد بخوری چیزایی بخور که پر کالری هستن شوک بده به بدنت نزار اینجور عادت کنه به کالری کم 

وزن شروع ۷۸ ❌️
اره دارم ۱ بار درهفته

۱ بار رو‌بکن ۲ بار هر دو هفته وزن کشی کن یه روز در هفته هم کل کالری مجازت رو مصرف کن . ورزشتو عوض کن از گوگل زومبا دان کن نیم ساعت زومبا مطمن باش استپ وزنی رو از بین میبره

وزن شروع ۷۸ ❌️