twinkel مدیر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 عنوان اسم پسر | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست کدوم خوبه،نمیتونم اسم انتخاب کنم😐😐😐 تعداد رای : 22 نظرسنجی 🤗 هیراد 9 40% آیهان 11 50% مهراب 2 9% در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐 1401/06/02 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 آرتا آریا آیهان آرسام آرین بردیا برسام آراد پویان اسم های قشنگدیگه هست آیهان هی ... ارتا،بردیا،برسام و پویان و اریا و داریم😐از طرف خانواده شوهرم....خانواده خودم همه امامی خانواده شوهرم ایرانی.... در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
zibayehkhoftehba عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 6905 والا من برام فرقی نداره ولی امامی خیلی داریم خیلی شاید ده تا محمد داریم.... شوهرم اوایل میگفت ابوال ... اره ولی امیر عباس میتونی بزاری چون ابوالفضل لقب حضرت عباس اسم ارادم خیلی قشنگخ برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 اسی اسم خودت شوهرت چیه ؟ اسم شوهرم احسان خودمم فرنوش... در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 اره ولی امیر عباس میتونی بزاری چون ابوالفضل لقب حضرت عباس اسم ارادم خیلی قشنگخ فامیلیش خیلی بلنده اگه دو اسمی بذارم شاید یه خط بشه😐😂 در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
barbie۸۲ عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2159 ارتا،بردیا،برسام و پویان و اریا و داریم😐 از طرف خانواده شوهرم.... خانواده خودم همه امامی خ ... همه اسما تصرف کردند😂دنبال اسم با حروف خاصی هستی؟
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 امیرعلی قشنگه دوتا امیر علی داریم... در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
رهبرم_سید_علی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 9960 امیر یزدان، امیر حافظ، ارسلان... ایلیا لقب حضرت علی علیه السلام ایرانی ترین ایرانی
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 همه اسما تصرف کردند😂دنبال اسم با حروف خاصی هستی؟ ما خیلی دیر بچه دار شدیم باورت نمیشه زنعموی شوهرم۴۹سالشه باردار شد زایمانم کرد اسم پسرشو گذاشته آرتام😐😂همه اسم خوبا رو برداشتن..... در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 ؟؟..... شیک😂 در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
barbie۸۲ عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2159 ما خیلی دیر بچه دار شدیم باورت نمیشه زنعموی شوهرم۴۹سالشه باردار شد زایمانم کرد اسم پسرشو گذاشته آرتا ... یعنی من به حا تو اعصابم خراب شد 😂😁غضنفر که دیگه بر نداشتن😂
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 یعنی من به حا تو اعصابم هراب شد 😂😁غضنفر که دیگه بر نداشتن😂 ای عزیزم غضنفر😐😂😂😂😂😂شوهرم به شوخی میگه بذاریم حشمت یا چنگیز....میگه اسم واسه ما نیست در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
barbie۸۲ عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 2159 ای عزیزم غضنفر😐😂😂😂😂😂 شوهرم به شوخی میگه بذاریم حشمت یا چنگیز....میگه اسم واسه ما نیست دارم شوخی میکنم غضنفر که دیگه اسم نیست 🤣
twinkel مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 179 این کدوم سایته بی زحمته لینک شو بذار برم همه رو ببینم🤐 در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐