2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا ؟شوهرت میخواد خودش انتخاب کنه ؟

نه چیزی نمیگه من خودم نمیتونم انتخاب کنم میگم تو بگو من انتخاب کنم😐 اوایل اون اونجوری بود من میگفتم همه رو میگفت نه....الان خودمونم موندیم چی بذاریم،شوهرم میگه قیافه شو ببینیم بهتر میتونیم تصمیم بگیریم😐ولی من میگم دیره دیگه وقت نیست برا انتخاب اسم....

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
برو گوگل سرچ کنی اسم پسر کلی اسم بالا میاد اونای که قشنگتره بنویس با شوهرت انتخاب کنین 

فک میکنی این چند ماه چکار کردیم😐😂

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
رضا

اسم داداشم رضاست....

اسم داداشم رضاست....

خیلی اسم قشنگ داریم شما چحور مبپسندین؟ امامی یا...؟ من اسم خودمو روزی که اومدم دنیا مادربزرگم انتخاب کرده فک کن هیچ اسمی برام نزاشتن 🙂🤣

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
خیلی اسم قشنگ داریم شما چحور مبپسندین؟ امامی یا...؟ من اسم خودمو روزی که اومدم دنیا مادربزرگم انتخاب ...

والا من برام فرقی نداره ولی امامی خیلی داریم خیلی شاید ده تا محمد داریم....

شوهرم اوایل میگفت ابوالفضل ولی خودم میگه واسه بچه خیلی سنگینه...

2824
2823
2791
2779
2792