2777
2789
عنوان

اسم پسر

380 بازدید | 52 پست

کدوم خوبه،نمیتونم اسم انتخاب کنم😐😐😐

تعداد رای : 22
نظرسنجی
هیراد
9
40%
آیهان
11
50%
مهراب
2
9%
در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدام در سلیقه من نیست

خب چندتا بگو 

من واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم....

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
هیراد  مهراد هم قشنگه

شوهرم میگه خوشم نمیاد🤦

به نظرم هیچکدوم گزینه های بیشتری بزار ولی اگه فقط همین ۳تا مدنظرته آیهان بهتره 

والا اینا هم انتخاب شوهرمه 

اصلا نمیتونم اسم انتخاب کنم دو ماه دیگه میاد هنوز اسم نداره

خب چندتا بگو  من واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم....

من اسم پسرم محمدرضا هست

اگر اسم ایرانی دوست داری این اسامی رو من خوشم میاد

رایان که اسم بین المللی هست

صدرا

آرمان

رادین

آریا

سینا

سپهر

مهرزاد

آرش

مانی

مازیار

من اسم پسرم محمدرضا هست اگر اسم ایرانی دوست داری این اسامی رو من خوشم میاد رایان که اسم بین الم ...

ممنون عزیزم🧡

والا اینا هم انتخاب شوهرمه  اصلا نمیتونم اسم انتخاب کنم دو ماه دیگه میاد هنوز اسم نداره

برو گوگل سرچ کنی اسم پسر کلی اسم بالا میاد اونای که قشنگتره بنویس با شوهرت انتخاب کنین 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز