2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست
دارم شوخی میکنم غضنفر که دیگه اسم نیست 🤣

میدونم والا این اسم شده بزرگ ترین چالش بارداری من😐همش میگفتم اگه دختر بشه خیلی سخت میشه اسم پیدا کنم حالا که پسر شده مثل چیز تو گل گیر کردم...🤧

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
این کدوم سایته بی زحمته لینک شو بذار برم همه رو ببینم🤐

تو‌گوگل سرچ کن سایت نام نیکو میاد بالا بزن مشاوره اسم چند تا سوال پاسخ میدی اسم ها بالا میاد میتونی نظرسنجی اسمم کنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو‌گوگل سرچ کن سایت نام نیکو میاد بالا بزن مشاوره اسم چند تا سوال پاسخ میدی اسم ها بالا میاد میتونی ...

دستت درد نکنه خدا خیرت بده😂

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
کارن کیان ارتین

کارن و کیان داریم 

ارتین شوهرم میگه لوسه فردا بشع ۴۰سالش یه جوریه صداش کنن😐

انتخاب اسم خیلی سخته😑

دقیقا🤦