2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست
دارم شوخی میکنم غضنفر که دیگه اسم نیست 🤣

میدونم والا این اسم شده بزرگ ترین چالش بارداری من😐همش میگفتم اگه دختر بشه خیلی سخت میشه اسم پیدا کنم حالا که پسر شده مثل چیز تو گل گیر کردم...🤧

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
این کدوم سایته بی زحمته لینک شو بذار برم همه رو ببینم🤐

تو‌گوگل سرچ کن سایت نام نیکو میاد بالا بزن مشاوره اسم چند تا سوال پاسخ میدی اسم ها بالا میاد میتونی نظرسنجی اسمم کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو‌گوگل سرچ کن سایت نام نیکو میاد بالا بزن مشاوره اسم چند تا سوال پاسخ میدی اسم ها بالا میاد میتونی ...

دستت درد نکنه خدا خیرت بده😂

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
کارن کیان ارتین

کارن و کیان داریم 

ارتین شوهرم میگه لوسه فردا بشع ۴۰سالش یه جوریه صداش کنن😐

انتخاب اسم خیلی سخته😑

دقیقا🤦

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز