2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست
آرتا آریا آیهان آرسام آرین بردیا برسام آراد  پویان اسم های قشنگ‌دیگه هست  آیهان هی ...

ارتا،بردیا،برسام و پویان و اریا و داریم😐

از طرف خانواده شوهرم....

خانواده خودم همه امامی 

خانواده شوهرم ایرانی....

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
والا من برام فرقی نداره ولی امامی خیلی داریم خیلی شاید ده تا محمد داریم.... شوهرم اوایل میگفت ابوال ...

اره ولی امیر عباس میتونی بزاری چون ابوالفضل لقب حضرت عباس اسم ارادم خیلی قشنگخ

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی اسم خودت شوهرت چیه ؟

اسم شوهرم احسان 

خودمم فرنوش...

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
اره ولی امیر عباس میتونی بزاری چون ابوالفضل لقب حضرت عباس اسم ارادم خیلی قشنگخ

فامیلیش خیلی بلنده اگه دو اسمی بذارم شاید یه خط بشه😐😂

امیرعلی قشنگه 

دوتا امیر علی داریم...

همه اسما تصرف کردند😂دنبال اسم با حروف خاصی هستی؟

ما خیلی دیر بچه دار شدیم باورت نمیشه زنعموی شوهرم۴۹سالشه باردار شد زایمانم کرد اسم پسرشو گذاشته آرتام😐😂

همه اسم خوبا رو برداشتن.....

یعنی من به حا تو اعصابم هراب شد 😂😁غضنفر که دیگه بر نداشتن😂

ای عزیزم غضنفر😐😂😂😂😂😂

شوهرم به شوخی میگه بذاریم حشمت یا چنگیز....میگه اسم واسه ما نیست

این کدوم سایته بی زحمته لینک شو بذار برم همه رو ببینم🤐

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز