2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 121 پست
اگه بگم کار دارم هیچی .هرچی بشه میگه دوست پسر داری نمیدونم چرا 

الان نباید بگی کار داذی ی مدت مثل روال قبل برو پیشش ولی رفتارت باخودشو و خانوادش عالی باش بعدش کم کم رفتنتو کم کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین عزیزم وقتی شوهرت چیزی واست میخره بعد خانوادش میگن نخر ..بعدش بهش بگو خب یسری حرفاباید بین خودمون باشه تا کسی چیزی نگه و اعصابمون بهم نریزه واسم چیزی میخری تعریف نکن.و خودتم تعریف نکنی ک اینو شوهرم خریده حتی ازت پرسیدن هم بگو خودم خریدمش😁یجورایی پشت شوهرت باش ک از طرف خانوادش حرف نشنوه...خواهرشم هرچقدم میخواد فضولی کنه تو هیچی نگو و و هر حرف و رازی ک داری ب شوهرت نگی فعلا ک بزاره کف دست خانوادش.فهلا تو عقد اینجوری باش کم کم عقل شوهرتم میاد سر جاش

بعد از ازدواج معمولا رفاقت و محبت زن و شوهر خیلی بیشتر میشه 

خانوادش نزاشتن.۳ سال همیشه با موتوری ک برا شوهرم خزیدم ه بیرون میرفتن با شوهرم.من میموندم خونه کلفتی شون دوسداشتم کنار شوهرم باشم.شوهرم میگفت برو انجام بده ما میریم. اولا متوجه کارم نشدم. همه کار میکردم آگه  یدونه ظرف نشسته میمونه میگفتن چرا نشتی برو بشور. هی دستور میدادن این کار کن آون کار کن. دوتا خاهر شوهر مجزد از من بزرگتر بودن یه مادر شوهر یه برادر شوهر.

ببین عزیزم وقتی شوهرت چیزی واست میخره بعد خانوادش میگن نخر ..بعدش بهش بگو خب یسری حرفاباید بین خودمو ...

اره شوهرم ریز درشت رو بهشون میگه.هرچی هم درمورد خانوادش بگم میره میگه.حتی اصافه هم میگه.آگه شوهرم منو دوسداشت ازم تعریف میکرد 

اخه خیلی دخالت میکنن.شوهرم میبینه ولی بازم کوره.

میدونی جرات اینکه ب خانوادش بگه نکنین اینکارو نداره...باید تو کم کم با سیاست شوهرتو بکشی طرف خودت بعد بهش حرف یاد بدی ک مثلا ازت اینو پرسیدن این حرف رو نصفه بگو تا کم کم یاد بگیره همچیو کف دست خانوادش نزاره

خانوادش نزاشتن.۳ سال همیشه با موتوری ک برا شوهرم خزیدم ه بیرون میرفتن با شوهرم.من میموندم خونه ...

وااای چه کار اشتباهی کردی عزیزم چقد شوهرت پرو هست ، اشکال نداره اگه فکر میکنی ارزششو داره حتما تغییر رویه بده اصلا جر و بحث نکن گفتن ظرف بشور خودتو به نشنیدن بزن سعی کن زیاد نری تا بری سر خونه زندگی خودت اصلاااا باج نده که میشه عادتشون فقط به خودت و زندگیت برس 

تا تو با منی زمانه با من است 💙 🦋
اره شوهرم ریز درشت رو بهشون میگه.هرچی هم درمورد خانوادش بگم میره میگه.حتی اصافه هم میگه.آگه شوهرم من ...

خب در مورد خانوادش هیچی نگو فرض کن وجود ندارن. بعد چیزی خرید ازش تشکر کن یا اگه نخرید خودت واس خودت مناسبت پیدا کن بگو فلان روز روز چیه من یه گل رز میخوام.کم کم کادو خریدنو یاد میگیره بعد ک خانوادش بهت گفتن ک چرا واست خریده بگو خب چ میدونم از خودش بپرسین...ولی ب شوهرت هیچی نگو.بزار سر خونه زندگیت ک رفتی بعد کم گم بگو زشته اینکارای بچه هاس تعریف نکن 

عادتشون شد

چرا خانوادت نگفتن نباید این کارو کنی ، خیلی محکم تعییر رویه بده خیلی احترامت بیشتر میشه تا ببخشید به قول خودت مثل کلفت واسشون کار کنی ، چون سطح فکرشونم پایینه فکر میکنن خیلی زرنگن نمیگن تو بامعرفتو خوبی 

تا تو با منی زمانه با من است 💙 🦋
اره شوهرم ریز درشت رو بهشون میگه.هرچی هم درمورد خانوادش بگم میره میگه.حتی اصافه هم میگه.آگه شوهرم من ...

شوهرت دوست داره فقط یه کم هنو کوچولو هس ب بلوغ عقلی نرسیده خوب و بد رو تشخیص نمیده