2789
عنوان

لاغری

269 بازدید | 36 پست

سلام خوبین ؟؟

بچه ها من میخام لاغر بشم تو این مدت حسابی اعتماد بنفسمو از دست دادم از طرفیم نه میتونم ورزش کنم و نه میتونم. رژیم داشته باشم چون واسه غذا و رژیم با خانواده مشکل دارم 

قدم یک و ۷۳و وزن ۷۵ واقعا از خودم خجالت میکشم

توروخدا اگه راه حلی بلدین که زود لاغر می‌کنه یا قرص گیاهی لاغری میشناسید بهم معرفی کنید چون دوستام همه لاغرن کنارشون خجالت میکشم و میخام تا دانشگاه حدااااقل یکم لاغر بشم

توروخدا کمکم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشناسم بله 

دکتر کرمانی فوق العاده عالیه ۱۷ کیلو کم کردم تو سه ماه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

تو بگو من چیکار کنم چاق شم منم میگم چیکار کنی لاغر شی😂

برعکس همیم😂😂

واسه چاقی من شنیدم که میگن پوره سیب زمینی و شیر خشک عالیه البته پدرمم انجام داد و واقعا جواب گرفت 

کالری شماری کن ،

و هر روز کمی کمتر از کالری مجاز بخور ،

ولی BMI که نرماله و تناسب داری ولی خوب هر روز پیاده روی کن مسیرایی رو انتخاب کن که مغازه داشته باشه تا حوصله ات سر نره 

از ویترینا نگاه کن و رد شو و استپ نکن 

میشه کمی نصیحتم کنین 

همین مطالب پیشنهادی نی نی سایت معرفی کرده دکتر کرمانی

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

برعکس همیم😂😂 واسه چاقی من شنیدم که میگن پوره سیب زمینی و شیر خشک عالیه البته پدرمم انجام داد و وا ...

دوستم میگفت شیرخشک فقط شکم چاق میکنه😂

والا من تحرکم خیلی زیاده ینی عین بچه بیش فعال میمونن واسه این لاغرم تحرکتو زیاد کن ببینم خدا چی میخواد😂

🌱 متعهد و متاهل❤
کالری شماری کن ، و هر روز کمی کمتر از کالری مجاز بخور ، ولی BMI که نرماله و تناسب داری ولی خوب هر ...

متاسفانه اجازه بیرون رفتن ندارم 😔 میدونی چیه همه اعضای بدنم استایل خوبی داره اما یهو بشدت پهلو درآوردم و شکم درآوردم انگار شکمم باد کرده باشه

دوستم میگفت شیرخشک فقط شکم چاق میکنه😂 والا من تحرکم خیلی زیاده ینی عین بچه بیش فعال میمونن واسه ای ...

بخدا منم بیش از حد فعالم ولی دلیل این چاقی نمی‌فهمم فکر کنم بلغم دارم 🤦🏻‍♀️😔