2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست
با رژیم غذایی؟؟

بله خیلی توضیح دادم الان یکم ذهنم درگیره کامل نمیتونم بگم 

بدون نیاز به قرص و دارو 

اسم دکتر کرمانی بزنید سایت میاد بالا 

پیج شماره شعبه حضوری عالیه اولین رژیم دلخواه و آنلاین خاورمیانه من گرفتم فوق العادست

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله خیلی توضیح دادم الان یکم ذهنم درگیره کامل نمیتونم بگم  بدون نیاز به قرص و دارو  اسم ...

لایکم کن بیام بعدا کامل بگم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

شاید پرخوری عصبی داری اجیمم خیلی تپله ولی غذا اصلا نمیخوره تپلیش بخاطر استرس زیاده شمام شاید اینطور ...

اره منم بگی نگی اینجوریم

میدونی چیه اصلا گشنمم نباشه غذا میخورم و همش بدنم طلب خوردن می‌کنه حتی اگه گشنه هم نباشم

براچاقیم خوبه؟

اره گلم 

اونجا تو سایت محاسبه کن کارشناس زنگ میزنه رژیم میگیری 

نگران نباش 

اپلیکیشن دارن سه تا

پیج 

دپارتمان روانشناسی کاملا مطمئن 

۱۰ تا شماره برای هر بخش 

خواستی درخواست دوستی بده 

تا هم تو تاپیک بگم هم رژیم گرفتی به عنوان دوست کنارت باشم

ولی عزیزم من رفتم اصلا کم نکردم اتفاقا سه ماهم رفتم

وای من اینقدر کم کردم فوق العاده بود من ۳ بار گرفتم

عزیزم سعی کن نون و برنج کم بخوری با میوه زیاد بخور . 

گشنت شد سویق جو بخور خیلی تاثیر داره . من با این لاغر شدم ولی با دکتر کرمانی اصلا .

چون درسته میتونی منوی غذاتو خودت انتخاب کنی . ولی یه روز میبینی چیزی تو خونه نداری . یا میری مهمونی چند روز میمونی . نمیتونی که پیش اونا بیایی هم دوساعت بعد صبحونه چیزی بخوری . هم دوساعت بعد ناهار

برای حفظ آبروم یه حمد می‌خونید ، خدا خیرتون بده
وای من اینقدر کم کردم فوق العاده بود من ۳ بار گرفتم

پنج بار