2777
2789
عنوان

تمکین و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 66 پست
قابل فسخه ... هعی ینی اخلاق خوبی نداره گذشت کنی از یه کار اشتباهش؟؟؟؟ اگ خیلی دوست داره و اخلاقش ...

نه قابل فسخ نیس، چون کنترل شده س، وکیلم میگه سخت به نتیجه برسی. دوندگی هم زیاد داره. ببخشید میپرسم، جریان پزشک قانونی شماچند سال طول کشید؟ 

چطور ببخشمش؟ زندگی ای پایه اش دروغ و پنهون کاریه؟ کافر شدم. فقط میخام بمیرم، همین آرومم میکنه

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
نه قابل فسخ نیس، چون کنترل شده س، وکیلم میگه سخت به نتیجه برسی. دوندگی هم زیاد داره. ببخشید میپرسم، ...

خیلی طول کشید و هربار پزشکی قانونی ب نفع من رای داد اخه ببین من از بچگی مثل بچهای دیگ تو مدارس عادی درس خوندم.

بعد رفتم دانشگاه شدم دانشجو و لیسانس

تو همه این مدت مشکلی نبود 

حتی س سال با شوهرم دوس بودم مدام پیشش بودم

عقد کردیم هفتمین ماه عقدمون خود من گفتم از دکتر وقت گرفت 

رفتیم گف داره کم کم عصب گوشت افت میکنه

شوهرم فورا رفت فسخ نکاح

تا بدون مهریه جداشیم

پزشکی قانونی گف ایشون مادرزادی نیست ک مطلع بوده باشه بهت نگفته باشه ایشون کم کم مشکل عصبش زیادترشده اذیت شده رفتین باهم دکتر فهمیدین 

دوبار رفتم دوبارشم گف ب شوهرم ب جای نمیرسی الکی تهمت نزن ب کسی

مدت دوبار پرشکی قانونیه من یکسال بود 

بار سوم هم قراربود برم ک شوهرم گف بجا دادخاست طلاقت بیا توافقی 

رفتیم توافقی جداشیم

..

شوهرم مثل سگ پشیمونه حتی داداش خودشم میگف .

ولی بروش نمیارهـ

برا من قضیمون یکم فرق داره

من کلی مدرک گذاشتم جلو قاضی ک جدیده مشکلم ن قدیمی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه قابل فسخ نیس، چون کنترل شده س، وکیلم میگه سخت به نتیجه برسی. دوندگی هم زیاد داره. ببخشید میپرسم، ...

مورد دوم ک میخام بهت بگم

اگ واقعا خوبه بمون بساز.

فک نکن همه مردا راستگوان و درستکار

یهو دیدی شوهر دومت هزاربرابر بدترازاین بود

سالم باشه و خیانتکار  و ظالم ب چ دردت میخوره.....

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

مورد دوم ک میخام بهت بگم اگ واقعا خوبه بمون بساز. فک نکن همه مردا راستگوان و درستکار یهو دیدی شوه ...

به ازدواج دوم اصلا فکر نمیکنم. به خاطر آبروی خانوادهمم نمیتونم طلاق بگیرم. فقط میرم دنبال انتقام ازش. میخام بهش بگم به خاطر درآوردن حرص یه خواستگار دیگه ام باهات ازدواج کردم

به ازدواج دوم اصلا فکر نمیکنم. به خاطر آبروی خانوادهمم نمیتونم طلاق بگیرم. فقط میرم دنبال انتقام ازش ...

چن سالته؟

احساس میکنم خام تکون میخوری درسته ناراحتی ولی حرکاتی ک میخوای بکنی سنجیده نیست

یهو دیدی ابلیس تر ازابلیس شد بجا طلاق دادنت نگهت داش پیرت کرد ...

تو قوانین ایران نودو نه درصد طرف مردان

حتی تو بحث مهریه و کتک و باقیه مسائل...

تنش عصبی ایجاد نکن برا خودت گل من

چن سالته؟ احساس میکنم خام تکون میخوری درسته ناراحتی ولی حرکاتی ک میخوای بکنی سنجیده نیست یهو دیدی ...

اصلا دیگه هیچی برام مهم نیس، بذار پیرم کنه بمیرم. انقد خسته ام ها از دنیا، دعا کن بمیرم فقط

سلام عزیزم .خوبی ؟!کارات به کجا رسید 

هنوز هیچی 

فقط رفتم با قاضی صحبت کنم که نفقه نمیخوام میخوام زندگی کنم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌همسرمم اتفاقی اونجا بود دیدمش .

قاضی هم گفت برو با شوهرت حرف بزن ..گفتم بامن حرف نمیزنه .سر جفتمون داد زد که برید باهم صحبت کنیم 

فقط رفتیم تو حیاط دادگاه بعد ۴ماه باهم صحبت کردیم بعدمدتها .‌‌‌‌‌بهم گفت طلاقت نمیدم نفقه و مهریه میدم منم گفتم منم طلاق نمیخوام 

بعد گفتم تو بامن نمیخوای زندگی کنی ولی 

گفت نه تو اظهارنامه زدم خونه آماده کرده بودم گفتم الکی گفتی منو نمی‌بری ..گفت حرف تو دهن من نزار 

گفتم باشه پس منو ببر خونه ای که میگی و عروسی هم نمیخوام ..منم از نفقه و مهریه می‌گذرم .. طلاقمم نده من دنبال طلاق نیستم 

خیلی تعجب کرد .. و دیگه حرف از خونه و ندادن طلاقم نزد 

.خیلی حرف زدیم اون میخواد من توافق کنم بدون هیچی بره 

منم گفتم من طلاق نمیخوام .خودت دوسداشتی طلاقم بده 

.بعدم منو رسوند تا خونمون 

.تنها چیز عجیب این مدت همین بود 

ولی خب حرفامون نتیجه خاصی نداشت 

کلی هم گریه کردم و حرف زدم و اصرار کردم با زندگیمون اینکارو نکن .ولی تو لجبازیه 

شما چکار کردی ؟

وکیلش زد زیر همه چی ولی خوب من چون وسایل از تهران سفارش دادم با  باربری امده درب خونشون خودشم امضا کرد که وکیلش جا خورد از امضا .رای اولیه فعلا بنفع من امده که باید تحویل بده ولی خوب منتظرم ۲۰ روز بگذره .برا نفقه هنوز جلسه تشکیل نشده و حتی برای ۱۰۰ میلیونم . برای مهریه ام که نیومد اصلا.باز همسرتو پیگیر من که کلا ناپدیده 

عزیز دلم .امیدوارم بهترین ها نصیب قلبت بشه . امیدوارم همسرتونم قدر شمارو بدونه .وبفهمه که شما چقدر ا ...

متاسفانه نمیدونه ..

که اگر میدونست اینجوری رفتار نمیکرد 

غرورم خورد شد ..دست خودم نبود گریه میکردم که تموم کنه این کارارو با زندگیمون اینکارو نکنه ..ولی با بی رحمی گفت گریه نکن میدونی که گریه رو من اثر نداره ..

دلم خیلی پره ... 

وکیلش زد زیر همه چی ولی خوب من چون وسایل از تهران سفارش دادم با  باربری امده درب خونشون خودشم ا ...

چه خوب که به نفع شما شد 

امیدوارم برای شما هم بهترینا پیش بیاد و تو مسیرتون قرار بگیره .

2791
2779
2792