2777
2789
عنوان

تمکین و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 66 پست
عزیزم .چند وقت طول کشید پروسه دادگاهش و کارشناس چه سوالی پرسید

دو هفته اینا

فقط از همسرم پرسید چرا نفقه ندادی این مدت 

چندوقته عقد کردین سن و تحصیلات شغل اینا 

دو هفته اینا فقط از همسرم پرسید چرا نفقه ندادی این مدت  چندوقته عقد کردین سن و تحصیلات شغل ای ...

عزیزم . امکانش هست بدونم چه مبلغی تعیین کردن  براتون . من به احتمال زیاد همسرم نیات و اونم تحصیطلاتش  از من پاینتره یعنی اون ملاک قرار میدن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم . امکانش هست بدونم چه مبلغی تعیین کردن  براتون . من به احتمال زیاد همسرم نیات و اونم تحصی ...

برای من مقدارش شد 1.250میلیون 

شأن دختر ملاکه هست بیشتر  ولی تحصیلات و شغل آقاهم میپرسه کارشناس

این میگه صد ملیون میدم توافقی  توبودی چیکارمیکردی با توجه ب اینک ممکنه فسخ بشه هزارتومنم ب ...

وا. شما مطمئنی تو فسخ به خانوم هیچی نمیرسه؟ حتی مهریه؟

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
نفقه تا تمکین نکنی تعلق نمیگیره... مهریه هم بااینک پولداره سالی یکی دو سکه عمرت دود میشه دادگاهـ.. ...

شما واقعا بیماری داشتین و پنهان کرده بودین؟

اره جلو قاضی وکیلم گفت آقا خونه و وسیله تهیه کنه میاد و ما اونموقع حق حبس کنار می‌گذاریم  ولی ...

مگ شما مریض هستی!!؟ ک همچین حرفی زده؟ 

حداقل یک لایک بکنین بفهمم زنده این پست که نمیزارین  
شما واقعا بیماری داشتین و پنهان کرده بودین؟

نخاست مهریه بده ...بدو بدو رفت فسخ اقدام کرد

تو فسخ ب زن هیچی نخاهد رسید

منم دوبار پزشکی قانونی ب نفعم رای داد ولی اقا هی اعتراص میزد

ارامشم مهمتر بود و خداروشکر الان تموم کردیم و خلاصصصص نشسم سرجام

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

نخاست مهریه بده ...بدو بدو رفت فسخ اقدام کرد تو فسخ ب زن هیچی نخاهد رسید منم دوبار پزشکی قانونی ب ...

منم همسرم بیماریشو پنهان کرده بود، به خاطر همین پرسیدم عزیزم. میخوام برا فسخ اقدام کنم. تازه عروسم  

منم همسرم بیماریشو پنهان کرده بود، به خاطر همین پرسیدم عزیزم. میخوام برا فسخ اقدام کنم. تازه عروسم & ...

اول ازهمه 

چ بیماری داره؟

چ سالی عقد کردی ؟؟؟؟این مهمه ینی چن ساله عقد کردی 

فسخو اقا علیه تو بکنه ب تو مهریه نمیرسه

چون تو میخوای بکنی مهریتم باید بده

ولی س بار پزشکی قانونی باید بره .اگ چیز قابل حلی باشه با دارو وسیله درمانی

فسخ نمیشه

پس خودتو خراب نکن 

اونموقعس ک اقا تا دید قابل فسخ نیست .میاد طلاقت نمیده ک هیچ چندین سال اوارت میکنه.

مهریتم تهش ی سکه 

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

اول ازهمه  چ بیماری داره؟ چ سالی عقد کردی ؟؟؟؟این مهمه ینی چن ساله عقد کردی  فسخو ...

با دارو قابل کنترله، ولی حق نداشت ازم پنهون کنه. عین خر تو گل موندم، خانواده شم انقد دخالت میکنن، رو که نیس، سنگ پائه، دارم دیوونه میشم بخدا

با دارو قابل کنترله، ولی حق نداشت ازم پنهون کنه. عین خر تو گل موندم، خانواده شم انقد دخالت میکنن، رو ...

شما بگو چ بیماری داره

چن ساله عقدین

صرع‌ . الان کنترل شده س. تازه عروسی گرفتیم. یک سال عقد بودم

قابل فسخه ...

هعی

ینی اخلاق خوبی نداره گذشت کنی از یه کار اشتباهش؟؟؟؟

اگ خیلی دوست داره و اخلاقش خوبه کناربیا و زندگیتو بکن

تجربه ای ک دارم رو بهت میگم

مرد خوب از هزارتا یکی شده....